07.02.2020 10:07

Lunsjsnadder på Solvalla

Vinnerbongen serverte strålende vurderinger til Solvalla forrige fredag, og vi håper på ny suksess i dagens lunsj. Vi har jobbet frem noen herlige drag i løpene, som vi mener skal ha solide vinnersjanser i sine respektive løp. Best av alt er at mange av disse ikke er favoritter. Her er det bare å ta rygg! 

Lunsj V65 på Solvalla fredag 07. februar

 

Tipsformen er meget bra om dagen og det blir servert vinnere på løpende bånd for du som kjøper våre tips og vurderinger daglig. På onsdag slo vi til igjen og serverte hele fire utgangshester i vårt tipsbrev. Bankeren var Kleppe Nido, som ikke var favoritt da vi sendte ut våre tips. Sånne gaver er det bare å takke og bukke for.

 

 

 

Her var vår vurdering på bankervalget Kleppe Nido onsdag:

 

Her kommer vårt holdepunkt i omgangen, og denne mener vi skal ha en topp vinnersjanse i sitt løp. 8 Kleppe Nido har hele tiden hatt et godt rykte på seg, men han har gått med «brekket» på. I de siste to startene har polletten for alvor ramlet ned og innsatsene har vært av beste merke. Han travet et meget sterkt løp på Jarlsberg nest sist hvor han tok ned en såpass god hest som Tangen Lea. Moe Odin-sønnen fulgte opp med en sterk prestasjon også sist. Han slo på en galopp da det gjensto drøye runden, men opphentingen var av beste merke til andreplassen kun slått av kapable Vestpol Loke. Det er ingen tvil om at Kleppe Nido hadde vunnet det løpet uten den galoppen. Eirik Høitomt liker denne hesten svært godt og han mener hesten kan ned mot 30 på distansen og det skal rekke langt. Sporet tror vi kun er en fordel slik at han kan få travet inn seg direkte. Han møter overkommelig motstand og uten galopp skal det ikke være snakk om saken. I skrivende stund er han ikke engang favoritt i løpet noe som gjør spillet ekstra interessant. Vi nøler ikke og lanserer et helfrekt bankerspill!

 

Det er nye muligheter på Solvalla i dag til lunsj, og ikke minst til Jarlsberg i kveld hvor det kryr av interessante spill objekter i omgangen. Først skal vi ta for oss Solvalla og disse legger vi ut gratis her på hjemmesiden. Det er noen åpne spilleløp og vi ser ikke bort fra at det kan gi bra betalt denne fredagen.

 

 

Her kan du kjøpe tipsene til Jarlsberg i kveld: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

Vil du prøve et av våre andelslag via "Eksperten" til Solvalla finner du dem her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

 

Her er våre vurderinger til Solvalla fredag 07 februar:

 

(Erik Adielsson kusker vår idè i V65-innledningen på Solvalla i dag. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

V65-1:

5 Linares kan fort være en klink vinner direkte. Dette er en veldig fin 4-åring, som ikke har fått smakt på seierens sødme så langt i karrieren, men nå kan det være dags. Dette er snakk om en fin 4-åring, som ikke har hatt marginene med seg så langt i løpene. Han travet et veldig fint løp etter galopp i Gävle nest sist hvor vi hadde 15 på klokka i 2000 meter etter galoppen. Avslutningen i kulissene var meget bra og vi satt Linares inn i «neste gang» boken. Nå sist i Bollnäs ble han sittende fast fulltanket i målgangen og hadde helt sikkert vært med og kjempet om seieren om åpningen hadde kommet. Nå setter Erik Adielsson seg opp i sulkysetet og vi ser ikke bort fra at Adielsson kjører seg resolutt til tet. Skulle han komme seg til tet tror vi han vil prøve hesten foran i dagens løp i og med han så såpass fin ut i målgangen sist. Hesten har formen på topp og fra tet skal det være snakk om en god vinnersjanse. 2 La Plus Belle har trukket et perfekt startspor og fra disse forutsetningene er hun sikret en fin posisjon direkte. Hoppa har innledet karrieren lovende med to seire på tre forsøk. Hun viser fin innstilling i løpene og skal absolutt regnes om du garderer opp vår vinner. 6 Gentiane Evening blir kuskeforsterket med Örjan Kihlström i dagens løp. Hesten har gjort fine innsatser og står seg bra i klassen. Dette er en sterk traver som tåler å gjøre en god del jobb selv underveis. Det skal bli spennende å se hva Kihlström kan utrette bak 4-års hoppa i dagens løp. 8 Timorol har vært fin i to strake seiersløp, men forutsetningene i dagens løp trekker kraftig ned. Herfra kan det bli en drøy innledning og det kan koste mer enn det smaker. Hesten har dog vist fin innstilling og skal ikke avskrives om du garderer løpet.

 

 

V65-2:

Her kommer dagens i særklasse beste spill for oss, og dette kan være en banker for de friske. 1 Repo Man synes vi så veldig fin ut i Sverige debuten sist. Mika Forss ga Classic Photo-sønnen et fint løp i fjerde innvendig underveis. 3-åringen så veldig pigg ut i den siste svingen og Forss søkte luken. Den kom midt i oppløpet og da skøyt han fin fart. Han kom i mål med bra med krefter på lager og han fikk en god opplevelse i det løpet. Nå har de to forhåndsfavorittene blitt strøket fra løpet noe som øker sjansene betraktelig. Hesten har trukket et perfekt startspor og vi ser ikke bort fra at Mika Forss klarer å beholde innersporet i volten. Skulle han klare det tror vi han velger å kjøre foran. Hesten viste flott form i sin siste start og fra tet i dagens løp tror vi han leder løpet hele veien. Han er svært spennende på kryssene. I skrivende stund er han kun markert på 6,2 prosent av innsatsene noe som er latterlig lite i forhold til vinnersjansen i løpet.

 

 

V65-3:

Emilia Leo sitter i enorm form om dagen og vinner løp stort sett hver eneste løpsdag hun kjører. I dagens lunsj sitter hun opp på 9 Champion Chip som kommer med formen på topp. Han har vært strålende i fire strake seiersløp og jakter «stolpen» i programmet. Hesten har ikke startet siden desember noe som bekymrer oss litt. Han kommer dog med sterke rapporter i ryggen og motstanden skremmer ikke. Emilia Leo har ridd med klare ambisjoner i seiersløpene hvor han har sittet i tet relativt tidlig. Han har dratt unna i et tøft tempo i front og vunnet svært enkelt. Vi tror Emilia Leo vil satse på samme taktikk i dagens løp og vi ser ingen som har lyst til å svare opp når favoritten kommer. Vel plassert i tet og om han presterer opp mot det han har gjort i seiersløpene skal det være snakk om en topp vinnersjanse.

 

 

V65-4:

4 Jori Boko er en herlig traver å se til i banen. Det er en lekker ekvipasje, som legger voldsomt med «mark» under seg. Han kommer fra to sterke seiere hvor han har imponert stort. Oskar Svanberg har kjørt seg resolutt til tet og siden har det vært spill mot et mål. Det virker som om dette er en traver, som er uøm for posisjoner og med tanke på de siste innsatsene skal han være favoritt i løpet. For du som velger å gardere opp favoritten skal du se opp for 11 Bitch Up Front som nærmer seg toppformen. Hoppa avsluttet meget bra til andreplassen bak gode Twigs Got U. Vi hadde 14,3 på klokka de siste 800 meterne og det med fin spenst inn i målgangen. Kaj Widell setter seg opp i sulkysetet i dagens løp og klaffer det bare litt med løpsopplegget er hun mer enn god nok til å ende helt i fremste rekke.

 

 

V65-5:

3 Phoenix Photo tror vi blir favoritt etter at innleveringsfristen er passert. 6-åringen imponerte i tre strake seiersløp for Svante Ericsson. Hesten ga et solid inntrykk i seiersløpene og dette virker til å være en traver, som har en god del å gå på. Han rotet seg vekk med galopp sist, men det setter vi på uturskontoen. Han har trukket et perfekt startspor i dagens løp og fra disse forutsetningene er han sikret en god posisjon direkte. Har han dagen og presterer opp mot det han viste i seiersløpene er han med på foto. 4 Big Shot fikk et fint innvendig løp sist og kom i mål med bra med krefter på tanken. Walmann-traveren står fint inne i løpet grunnlagsmessig og dette er en traver, som er vant til å møte tøffere selskap enn de han støter på i dag. Fra et fint startspor er han sikret en god posisjon direkte og uten tull er han med helt i fremste rekke. 9 Nimbus Tabac og 2 Ruff Legs skal heller ikke avskrives om du garderer løpet ytterligere.

 

 

V65-6:

12 Toreador har nok en gang trukket et håpløst startspor. Han galopperte som helt klink i den siste svingen sist mot gode hester som Leonas Sami og Karissa Bo for å nevne noen. Det var veldig gode hester i det løpet og han møter ingen av deres kaliber i dette løpet. Vi likte dog ikke at hesten slo på galoppen i svingen noe han også har gjort tidligere. Får 8-åringen spare speeden sin i det lengste og holder sammen i aksjonen skal det være snakk om en topp vinnersjanse. Hesten har et latterlig lite grunnlag på konto i forhold til kapasiteten og formen er helt på topp. Har han bare litt flyt underveis skal det ikke være snakk om saken. Dagens beste spill!

 

 

Husk å lever spillet ditt før klokken 12.45!