17.02.2020 16:13

Luketømming på Leangen mandag?

En meget interessant omgang står foran oss på Leangen denne mandagskvelden og vi drar frem en rekke godbiter. Blant annet en 1-prosenter, som vi rangerer som eneste A-hest i sitt løp. Dette kan være hesten som sender alle "sjakk-matt", men ikke Vinnerbongen! 

Leangen travbane mandag 17. februar

 

 

En herlig uke står foran oss med en rekke spillbare menyer. Vår favorittbane Bjerke byr på Dobbel Jackpot onsdag, og ikke minst Gulljackpot lørdag. Her må vi virkelig prøve oss i lukene, men først er det Leangen som byr på en strålende V65-omgang denne mandagskvelden. 

 

Vi har hatt solid klaff på våre tips/vurderinger på nettopp Leangen så langt i år, og vi håper dette fortsetter denne mandagen. Vi har jobbet frem et par SUPERSPENNENDE objekter, som per nå ikke er "RØRT" i totoen, noe som for oss er merkelig. 

 

Vi har lagt ut tipspakke for en hel "UKE" til salgs på hjemmesiden til redusert pris. Denne tipspakken inkluderer tips til hele "SYV" baner - blant annet Bjerke (V75) onsdag og lørdag. 

 

Denne tipspakken kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/79

 

Her er våre overskrifter til løpene på Leangen mandag 17. februar: 

 

V65-1: De fleste tror dette blir en duell mellom Bokli Teddy og Helle Spik. Vi har gravd dypt i arkivet og funnet GULL. Her kan vi få en flying start direkte. Du tar vel rygg? 

 

V65-2: Montèløp hvor de fleste klør seg i hodet, men det gjør ikke vi. Her serverer vi en alternativ banker, som skal ha en topp vinnersjanse uansett posisjon. Denne anlaysen vil du garantert like. 

 

V65-3: Myr Tøtta innfridde som vårt beste objekt forrige gang på Leangen. Hun kan selvfølgelig vinne igjen, men her serverer vi DAGENS DYNAMITT. Denne kan sette hele den store "sal" - SJAKK MATT!

 

V65-4: Et løp hvor veldig mange bruker mange kryss. Vi har funnet GULL i løpsarkivet, og denne tror vi KNALLHARDT på i kveldens runde. Trykk kjøp og få tordentalen!

 

V65-5: Take It Easy og Locamotion hadde en herlig duell i V75-løpet sist. Da stakk Take It Easy av med seieren. Får Locamotion sin revansje i kveld? Eller kan det være duket for superskrell? Vi har analysen klar!

 

V65-6: Pengene skal fordeles og vi drar frem et av omgangens beste objekter. Denne vil du garantert like. Trykk kjøp og få en herlig analyse i din innboks! 

 

V5-4: Et åpent løp, som det fort kan skrelle i. Vi har jobbet frem et par spennende drag, som kan sette farge på løpet. 

 

V5-5: Et av omgangens beste spill dukker opp i V5-finalen, og denne skal vi virkelig ta oss betalt på. Dette kan være en frekk banker, og best av alt er at dette løpet også inngår i V4-Express. Takk for maten!

 

Innleveringsfrister Leangen travbane mandag: 

V65: 18.55

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.25