07.03.2020 09:19

47 millioner til en alenevinner i V75

Färjestad travbane byr på en helt eventyrlig V75-runde denne lørdagen. Mange norske hester tra turen over grensen denne lørdagen. Vinnerbongen har jobbet knallhardt med menyen og byr på en rekke snadderobjekter, som kan føre oss på vei mot millionene. 

V75 Färjestad lørdag 07. mars

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslende: 177 meter

Baneforhold: Gode 

Nøkkelkusk: Rikard N. Skoglund

 

(Ole Johan Østre jakter svensk V75-seier med Osen Prinsessa i V75-4 - Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

En herlig meny står foran oss på Färjestad travet denne lørdagen. Hele 90 millioner kroner ligger i premiepotten og du kan stikke av med hele 47 millioner kroner om du er alenevinner. Vinnerbongen har gravd dypt i løpsarkivene igjennom hele uken for å gi deg de beste forutsetninger til å komme i utbetalingslukene. 

 

Vil du kjøpe tipsene våre til Färjestad kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Det er flere store favoritter i omgangen, som får voldsomt med spill på seg. Vi skal prøve å felle noen av disse. I tipsbrevet drar vi frem et par dype drag, som er latterlig lite spilt i forhold til vinnersjansen i sine respektive løp. 

 

Vil du være med på et av våre "Eksperten" andelslag finner du dem her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er våre overskrifter til Färjestad lørdag: 

 

V75-1: Men At Work blir favoritt til tross for spor 8 bak startbilen. Hva tenker vi om nettopp det? Vi drar frem et par HERLIGE objekter, som går helt under radaren. Trykk kjøp og få en herlig start i V75-spillet. 

 

V75-2: Green Mamba var rett og slett voldsomt imponerende i V75-løpet på Åby sist. Formen er på topp og dette må vel dreie seg om en topp vinnersjanse. Eller? - Vi skrur varsellampene på full styrke! 

 

V75-3: Blir det en duell mellom Sir Ratzeputz og Gareth Boko? Eller kan det være en tredjehest som ligger å lurer? Vi gir deg klar tale!

 

V75-4: Osen Prinsessa er på alles lepper med tanke på dagens forutsetninger. Hun hra galoppert helt umotivert i sine siste starter, noe som aldri er gull. Blir det seier i dag for prinsessa til Ole Johan Østre, eller er det duket for superskrell? 

 

V75-5: King Of Everything ga et voldsomt inntrykk i seiersløpet sist, og dette er en traver litt utenom det vanlige. Er det en klokkeklar SPIK i omgangen, eller kan det være duket for skrell? Vi har analysen klar.

 

V75-6: Dagens beste objekt blir servert i dette løpet. Legg merke til at det er VOLTESTART. Denne hesten har vi jaktet en lengre periode, og nå er det panserrapporter på vårt objekt. Her skal vi stå først i lukene. 

 

V75-7: Il Duce Boko jakter "Stolpen" i programmet. Hesten kommer fra en voldsomt imponerende innsats på Solvalla. Han har tjent mye penger på kort tid og vi prøver å jakte skrellen i finalen. Trykk kjøp og få delikatessen servert på middagsbordet. 

 

Innleveringsfrister Färjestad lørdag 07. mars: 

V4: 14.45

V75: 16.20

V5: 17.05

Dagens Dobbel: 18.20

 

Husk å lever V75-spillet ditt før klokken 16.20 - Lykke til med dagens spill!