21.03.2020 10:22

Millionfest i V75 på Bergsåker?

Bergsåker travbane byr på en ekstremt spennende V75-omgang denne lørdagen. Det ligger hele 90 millioner kroner i den totale premiepotten og Vinnerbongen har jobbet knallhardt med menyen gjennom hele uken for å gi nettopp deg de beste forutsetninger i spillet. 

V75 Bergsåker lørdag 21. mars 

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode

 

De norke løpene er avlyst på ubestemt tid med tanke på "coronaviruset" som herjer rundt i verden. Svenskene kjører fortsatt løp og de har overtatt V75-omgangen som egentlig skulle vært kjørt på Momarken denne helgen. 

Det ble en lettløst V75-omgang på Halmstad forrige lørdag noe som gjør sitt til at det ligger en jackpot med hele 19. millioner ekstra i potten. I den totale premiepotten ligger hele 90 millioner kroner - smak på den! 

 

(Espen Edvardsen har jobbet knallhardt i løpsarkivet gjennom hele uken for å hjelpe deg på veien mot millionene. Foto: Terje Andersen NR) 

 

 

Hvis du ønsker å kjøpe tipspakken til Bergsåker gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

Det ligger mange spennende andelslag ute på vårt torg. De kan du kjøpe deg inn i her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er våre overskrifter til løpene på Bergsåker lørdag: 

 

V75-1: Et herlig spilleløp innleder dagen på Bergsåker. Her har vi satt en knallsterk duo i topp. Denne analysen vil du garantert like. Trykk kjøp og få klar tale. 

 

V75-2: Et svakt V75-løp står foran oss, og her klør de fleste seg i hodet. Vi har kjørt løpet i "badekaret" og her får du dynamitt info. Ta rygg! 

 

V75-3: Love No Pain er en av omgangens største favoritter, men vi velger å gå imot. Dynamitt blir servert. Vi tror det kan være GRØNT LYS!

 

V75-4: Kaldblodsløp = supersjokk? Ja, det kan være tilfelle i dag også. Vi har et objekt, som sender de fleste "sjakk-matt" - hvordan denne kan være så lavt rangert skjønner ikke vi. 

 

V75-5: Et herlig løp står foran oss, og vi har en herlig utregningsvinner. Løpet er svært passene, og dette kan fakta dreie seg om en klink vinner. 

 

V75-6: 1 Coogan er på alles lepper. Er det så enkelt at Örjan Kihlström leder løpet fra start til mål? 

 

V75-7: Jackpotmillionene skal fordeles i V75-spillet, og her har vi jobbet frem et herlig objekt. Hesten duger godt i klassen, og her tror vi denne delikatessen vil fly lavt ned oppløpet. Takk for maten - middagen er servert! 

 

Innleveringsfrister lørdag 21. mars: 

 

V4: 14.45

V75: 16.20

V5: 17.05

Dagens Dobbel: 18.20

 

Lykke til med dagens spill!