04.04.2020 10:50

Nytt milliondrøss i V75 Jægersro

Det har blitt voldsomme utbetalinger i V75-spillet i Sverige de siste månedene. Blir det nytt milliondrøss på Jägersro travbane utenfor Malmö denne lørdagen? De sportslige perlene kommer på løpende bånd i dagens V75-omgang!

Jägersro travbane

(Dagens V75-omgang kommer fra Jägersro travbane utenfor Malmö)

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 190 meter

Baneforhold: Gode

 

Jägersro travbane utenfor Malmø byr som sagt på dagens V75-runde. En herlig sportslig meny med flere topphester i årsdebut. Fjorårets Kriterievinner Power skal ut mot Upset Face i (V75-1) og Lionel skal ut mot flere gode hester i Gulddivisjonen (V75-6). 

 

Vinnerbongen har jobbet knallhardt i løpsarkivet for å gi deg de beste forutsetninger til å komme i utbetalingslukene. Vi har jobbet frem noen voldsomme objekter, som per nå er latterlig lite spilt. Blant annet et sistevalg, som vi drar frem som et mulig supersjokk. Her kan det bli voldsom utbetaling! 

 

Vil du kjøpe dagens tips finner du dem her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

(Norton Commander kommer ut etter pause og gjør en spennende start i V75-6)

 

Her er våre overskrifter til dagens runde på Jägersro travbane: 

 

V75-1: Vi gleder oss til duellen mellom Power og Upset Face, eller blir det noen duell? Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V75-2: Dagens spillenøtt mener mange, men vi har funnet en herlig utgangshest, som kan være klar. Dette kan være dagens gavepakke! 

 

V75-3: Van Gogh Z.S. er en skikkelig vinnermaskin, som rader opp med topp prestasjoner. Blir det ny seier i dag, eller kan han få kamp? Vi har funnet et spennende motbud, som kan gjøre livet surt for favoritten. 

 

V75-4: Knowledge`em er på alles lepper, men her har vi funnet et par spennende motbud. Blant annet et supersjokk, som ikke er rørt i totoen. Trykk kjøp og få spennende info. Her kan vi sette den store "sal" sjakk-matt! 

 

V75-5: Night Brodde var ute i gulddivisjonen sist, men er det en vinner selv i billigere klasse? Vi har kjørt løpet i badekaret og byr på en herlig vinner. Denne vil du like. 

 

V75-6: Gulddivisjonen er en åpen affære mener mange, men vi har en klokkeklar analyse i løpet. Her skal vi virkelig prøve oss i lukene. 

 

V75-7: Det beste sparer vi til slutt, og her legger vi indrefileten i ovnen, venter på den skal bli klar, og når løpet er i mål severer vi den på bordet. Vi sier takk for maten, for her skal vi ta stilling.! 

 

Innleveringsfrister lørdag: 

V4: 14.45

V75: 16.20

V5: 17.05

Dagens Dobbel: 18.20

 

Lykke til med dagens V75-spill!