01.05.2020 12:08

Superobjekter blir servert på hjemmebane

For en meny vi får servert på Sørlandets travpark denne fredagskvelden. Flere topphester dukker opp, og vi gleder oss stort til omgangen. Vi har jobbet frem noen herlige drag i menyen, som per nå nesten ikke er rørt i totoen. Skulle disse innfri våre forventninger kan det bli fest i lukene! 

Sørlandets travpark - fredag! 

 

Sørlandets travpark byr på en snaddermeny denne fredagskvelden! 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode

Værforhold: Opphold

Nøkkelkusk: Øystein Tjomsland

 

Sørlandets travpark byr på en meget spennende meny denne fredagskvelden. Hester som Nordsjø Vinni, Shankly Lane og Magnums Othello kommer alle ut innenfor V65-rammen, og alle blir hardt betrodd. 

Vinnerbongen har som vanlig tips til menyen, og vi tilbyr også denne helgen WEEKEND-Pakke med tips til hele 5 baner! 

 

Tipsene til Sørlandet fredag kan kjøpes her: https://vinnerbongen.no/pakke/1

Weekend pakken med tips kan kjøpes her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/88

 

Her er våre overskrifter til Sørlandet fredag: 

 

V65-1: Nordsjø Vinni travet mange sterke løp mot årgangens beste i fjor som 3-åring. Hoppa kommer ut med sterke rapporter i ryggen, men hun blir voldsomt stor favoritt. Er det en favoritt som innfrir? Nja? Vi gir deg klar tale! 

 

V65-2: Oioioi, for et objekt vi drar frem i dette løpet. Vi har jobbet frem en delikatesse av de sjeldne. Her kan vi sette den store "sal" sjakk-matt! - trykk kjøp og få enorm rapport! 

 

V65-3: Stjerne Tore blir hardt betrodd i Tjomsland-debuten. Er det grønne lykter? Eller kan det være duket for et sjokk av de sjeldne? Her gir vi deg ENORM info!

 

V65-4: Orlando G.M. er på alles lepper, men her har vi funnet et knallsterkt motbud. Er det omgangens frekke banker? Ja, det tror vi! 

 

V65-5: Shankly Lane er en vinnerhest av ragn, men oppgaven i kveld er ikke enkel. Her varsler vi skarpt for et par dypinger, som ikke er mye spilt. Trykk kjøp og få snadderinfo! 

 

V65-6; Pengene skal fordeles i V65-spillet, og vi gir deg analysen. Denne vil du garantert like! 

 

Innleveringsfrister fredag: 

V65: 18.55

V4: 19.40

Dagens Dobbel: 20.24

 

Lykke til med kveldens spill!