02.05.2020 11:32

Milliondrøss på Ørebrotravet?

For en vanvittig meny som står foran oss på Örebro travet denne lørdagen. Vi har jobbet iherdig med menyen gjennom hele uken for å gi deg som kunde de beste forutsetninger i spillet. Hovedbankeren vår i tipsutsendelsen er markert på under 10 prosent av innsatsene. Hold i hatten! 

Örebro travet (Jackpot med 40 mill ekstra i potten) 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 175 meter

 

Stikkord i omgangen: Tet og gode posisjoner er avgjørende!

 

For en fantastisk meny som står foran oss på Örebro travet denne lørdagen, og i vårt tipsbrev blir det lansert DYNAMITT objekter på løpende bånd. Bare hør på dette. Bankeren er markert på under 10%, Dagens beste objekt er nede som et 6-7 valg i spillet. Vi har også kjørt et løp i "badekaret", og vårt utfall blir tet og slutt. Denne hesten er også markert på under 10 %. Vi tror med andre ord på en SOLID utbetaling i dagens jackpotrunde!

 

Vil du kjøpe dagens tips kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

P.S. - kjøper du dagens tipspakke - vil du også få ettersendt V75 tipsene til Biri. Det vil si at du får tips til 2 V75 baner for 249,- kroner!

 

Her er våre overskrifter til menyen: 

 

V75-1: Delikatessen blir servert direkte. Her serverer vi en godbit, som sender "salen" sjakk-matt direkte. Takk for maten!

 

V75-2: Vi har kjørt dette løpet om og om igjen, og får det samme utfallet hver gang. Her skal vi virkelig ta oss betalt. 

 

V75-3: Mange gode hester på startstreken. Esprit Sisu, Tae Kwon Deo og ikke minst Ghazi B.R. - hvem vinner? Vi har analysen klar! 

 

V75-4: For et herlig løp. Unique Juni er på alles lepper, men her har vi et par DYNAMITT objekter, som vi tror HARDT på. Denne analysen vil du garantert like. Dette kan faktisk dreie seg om et knallsterkt lås. 

 

V75-5: Strong Heartbeat hoppet vekk en mulig seier sist i Umeå. Blir det revansje i dag? Nja, vi har en annen ide, som omtrent ikke er rørt. Takk for maten!

 

V75-6: Seismic Wave gjør en svært spennende årsdebut. Er det grønt lys direkte for Nurmos-traveren, eller kan det være duket for skrell? Vi gir deg klar tale! 

 

V75-7: Pengene skal fordeles og vi sparer den beste godbiten til slutt. Trykk kjøp, og få delikatessen sendt i mailboksen din. 

 

Innleveringsfrister Örebro lørdag:

 

V4: 14.45

V75: 16.20

V5: 17.05

Dagens Dobbel: 18.20

 

Lykke til med dagens spill!