29.05.2020 07:49

Elitloppshelgen er her !

Endelig er helgen alle har sett frem til her. Elitloppshelgen på Solvalla med fantastisk travsport fredag, lørdag og søndag. Vinnerbongen har jobbet knallhardt med menyene gjennom hele uken og serverer en fullspekket tipspakke til helgens løp. Ta rygg på Vinnerbongen gjennom helgen!

Elitloppet en gång om året!

 

(Nuncio vant Elitloppet i 2016 - hvem tar seg av årets utgave?)

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 196 meter

Baneforhold: fin bane

 

Elitloppshelgen innledes i dag fredag med en herlig lunsj omgang. Best av alt er at det ligger drøye 1,1 million kroner ekstra i sekserpotten til dagens runde. Denne fredagsomgangen på Solvalla pleier alltid å gi bra betalt noe vi tror det også gjør i dagens omgang. 

 

Lørdag og søndag er det fantastisk travsport på Solvalla. Mange fine løp gjennom hele helgen og en rekke gode spilleløp. Vinnerbongen har vært på hjemmebesøk hos stall-Hamre og fått siste update på hestene som starter på både Solvalla og Bjerke. Reportasjen fra besøket hos Hamre kan du se her: 

 

(Reportasje hos Stall Hamre før Elitloppet 2020)

 

Stall Hamre sender ut en rekke hester på Solvalla gjennom hele helgen og Frode Hamre kunne gi oss nyttig informasjon på en rekke hester til omgangen. Få med deg intervjuet i reportasjen ovenfor. 

 

(Ecurie D. er ubeseiret så langt i karrieren og jakter ny seier på Søndag, men med ny kusk, Erik Adielsson - Foto: Geir Omholt / Vinnerbongen)

 

Det kryr av spillmuligheter gjennom hele helgen og Vinnerbongen tilbyr en fullspekket tipspakke til hele helgen til SUPERPRIS / Langt over halv pris. 

 

 

Tipspakken inkluderer tips til hele seks baner. Det hele innledes med tips til den superspennende jackpot omgangen på Solvalla fredag lunsj. 

 

Tilbudet på helgepakken (Elitloppet) kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/91

 

Tipspakken inkluderer tips til følgende baner: 

 

Fredag - Lunsj V65 tips til Solvalla + V65/V4 tips til Jarlsberg fredag kveld

Lørdag - V75 tips til Solvalla + V75 tips til Bjerke (Gulljackpot)

Søndag - V75 tips til Solvalla (Elitloppet) + Jackpot tips til V65 omgangen på Biri søndag kveld

 

Vil du prøve et at våre "Eksperten" lag til helgens løp finner du vårt utvalg av bonger herhttps://vinnerbongen.no/eksperten

 

(Sponsorkusk Tom Erik Solberg jakter seier i Elitkampen søndag med Odd Herakles, som er en av forhåndsfavorittene til å vinne. Vi har fått siste nytt fra Solberg før helgens løp. Dette kommer i tipspakken)

 

Lykke til med helgens spill!