13.06.2020 10:29

Vinnerbongen tømmer Bjerke på ny?

Oslo Grand Prix helgen står foran oss, og det hele innledes med en fantastisk V75-runde på landets hovedbane. Vi har jobbet frem en rekke snadderobjekter i runden, som i skrivende stund nesten ikke er rørt. Disse har sett bunnsolide ut i det siste og for oss er det merkelig at disse ikke er mer påaktet i spillet. 

Vinnerbongen på jakter ny suksess på Bjerke travbane !

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Værprognose: Opphold

Baneforhold: Gode 

 

Bjerke travbane sin internasjonale stor helg står foran oss. Nemlig Oslo Grand Prix helgen. Det hele innledes med en herlig V75-runde med finaler lørdag og avsluttes med Oslo Grand Prix på søndag. 

Lørdagens V75-runde ser utrolig spennende ut på forhånd og vi har jobbet frem en rekke godbiter i vårt tipsbrev, som vi håper kan føre deg som kunde til utbetalingslukene. Vi har vært alenevinner i V75-spillet på Bjerke tidligere og jakter ny suksess på lørdag. 

 

Vi har lagt ut en tipspakke med tips til helgen. Tre V75-baner. (Bjerke+Boden lørdag) og (Bjerke OGP søndag)

Denne tipspakken kan du kjøpe herhttps://vinnerbongen.no/pakkekampanje/92

 

 

Vil du kjøpe kun tips til Bjerke lørdag gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Her er våre overskrifter i vårt tipsbrev lørdag (V75) Bjerke: 

 

V75-1: Brenne Berna blir klar favoritt selv fra 60 meter tillegg. Løser Tjomsland oppgaven, eller kan det være duket for sjokk direkte? Vi har analysen klar!

 

V75-2: Given kommer fra seier på Åby i bagasjen. Hamre for som regel mye spill på seg, og det gjør han også med Given lørdag. Er det en favoritt som innfrir, eller kan det skrelle? 

 

V75-3: Havglimt er en 4-åring i rivende utvikling som Øystein Tjomsland har Derbyambisjoner med. Han har trukket et vanskelig startspor, men løser Tjomsland oppgaven? Vi har en herlig kruttsterk analyse på dette løpet, som du garantert vil like. 

 

V75-4: Selma`s Revenue er en av omgangens største favoritter, men her skal vi servere DYNAMITT. Hesten vi drar frem er omtrent ikke rørt i totoen, men her skal vi stå først i lukene. Du blir vel med oss? 

 

V75-5: Osen Prinsessa var strålende toer bak Åsrud Vilja i Sverige sist og kommer med dokumentert fin form. Er det omgangens beste banker, eller er det en favoritt i fare? 

 

V75-6: Jackson Avery mot Strong Pepper mener de fleste. Blir det ny duell, eller kan det være duket for en tredjehest i løpet? Vi gir deg klar tale!

 

V75-7: For et felt, og for en finale som avslutter V75-spillet på Bjerke. Vi har kjørt løpet hundre ganger i "lillebanen" og funnet en herlig analyse til deg. Trykk kjøp og få den servert i din mailboks. 

 

Innleveringsfrister Bjerke lørdag: 

 

V5: 14.05

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50

 

Vil du prøve et spill med oss i Vinnerbongen finner du våre lag her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Lykke til med spillet gjennom helgen!