21.06.2020 10:42

V75 Jackpot Kalmar søndag

Kalmartravet byr på en solid jackpotomgang denne søndagen med hele 27 millioner ekstra i syverpotten. En fantastisk spillmeny med en rekke utfordrende spilleløp. Vi har lagt ned mange timer i løpsarkivet og funnet frem til en rekke godbiter.

V75 Kalmar søndag

 

 

Kalmartravet byr på en herlig V75-runde denne søndagen med blant annet Lionel og Gøran Antonsen til start. Flere herlige løp med mange gode hester på startstreken. 

 

Vinnerbongen tilbyr tips og vurderinger til omgangen. Disse kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/94

 

Vil du prøve et av våre "Eksperten-lag" til omgangen finner du dem her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er våre overskrifter til V75-omgangen i Kalmar søndag: 

 

V75-1: Dagens beste objekt kommer direkte. Hesten så utrolig formsterk ut i sitt siste løp, og vi er overbevist om at denne vil gjøre et toppløp i dag. Kan det dreie seg om en frisk banker?

 

V75-2: Oscar L.A. har imponert stort i seiersløpene og blir klar favoritt i dette løpet. Er det en favoritt som innfrir spillernes forventninger? 

 

V75-3: Double Exposure blir omgangens i særklasse største favoritt. Er det fare på fære eller er det en klink vinner? Vi har en SOLID analyse av løpet! 

 

V75-4: Herlig stayerløp med mange godbiter på startstreken. Her drar vi frem gull. Trykk kjøp og få klar tale!

 

V75-5: Lionel skal ut mot blant annet Tycon Conway Hall, Disco Volante og Tae Kwon Deo. Hvem tar seg av dette løept? Vi har kjørt løpet i badekaret og serverer en deilig vinner. Kan det være omgangens holdepunkt? 

 

V75-6: Her har vi skrudd varsel lampene på full styrke. Inntrykket forleden var voldsomt. Denne hesten kommer med formen på topp og denne vil fly lavt på søndag! 

 

V75-7: Jackpotmillionene skal fordeles, og et herlig løp avslutter dagen. Vi serverer et klokkeklart spill, som skal ha en solid vinnersjanse uansett posisjon. 

 

Innleveringsfrister Kalmar søndag: 

 

V4: 14.45

V75: 16.20

V5: 17.05

Dagens Dobbel: 18.20