11.07.2020 11:04

Jackpotmillioner i V75 Årjäng

I fjor serverte vi Uza Josselyn som omgangens soleklare banker. Erik Adielsson kjørte resolutt til tet og så seg aldri tilbake. Våre kunder jublet i utbetalingslukene. I år er det jackpot i V75 på samme bane og Vinnerbongen jakter millioner. Du blir vel med på jackpot-festen?

V75 Årjäng lørdag - 31 MILLIONER EKSTRA I V75 POTTEN!

 

(Idylliske Årjängstravet byr opp til V75-fest lørdag)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 205 meter

Baneforhold: Gode

 

(Foto: Eirik Stenhaug NR)

Erik Adielsson sørget for full jubel hos våre kunder som kjøpte vårt "tipsbrev" i fjor til Årjäng. Vi serverte Uza Josselyn som omgangens holdepunkt, og hoppa innfridde våre forventninger til fulle og det til gaveodds i spillet! 

 

Til omgangen på samme bane i år har vi i Vinnebongen jobbet knallhardt gjennom hele uken for å gi deg som kunde de beste forutsetninger i spillet. Vi håper å hjelpe deg til utbetalingslukene, og håper du tar rygg!

 

VIL DU KJØPE VÅRT TIPSBREV - DET GJØR DU HER: https://vinnerbongen.no/pakke/6

VIL DU BLI MED PÅ VÅRE "EKSPERTEN" ANDELSLAG  - DE FINNER DU HER: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er våre overskrifter til omgangen på Årjäng: 

 

V75-1: Strong Pepper skal ut mot svensk V75-motstand denne lørdagen. Hesten er blant favorittene til å vinne Norsk Derby i år, og blir klar favoritt. Er det helt "GRØNNE LYKER"? Eller er det fare på fære? Hvordan var aksjonen sist? Trykk kjøp og få vår analyse!

 

V75-2: Årets deiligste V75.vinner? Hesten har sett HELT RÅ ut, og går helt under radaren. Her kommer vi til å ta standpunkt på flere av våre spill, og da sender vi de fleste "sjakk-matt" - trykk kjøp og få et enormt objekt servert i mailboksen din. 

 

V75-3: Styrkeprøve på drøye 3-runder rundt Årjängsovalen. Fort Knox får fornyet tillit av spillerne. Hesten var ikke som best sist, men blir likevel favoritt. HER SERVERER VI ET SUPEROBJEKT - HESTEN TRIVES PÅ DAGENS DISTANSE OG SKAL HA TOPPSJANSE!

 

V75-4: Ulsrud Tea V.S. Åsrud Vilja - hvem vinner? Blir det en duell? Eller kan det dukke opp et supersjokk fra dypet? Vi har innhentet spennende info. 

 

V75-5: Civilon er en traver Timo Nurmos forventer seg mye av utover sesongen. Har fått løp i kroppen. Er det omgangens banker? Vi gir deg klar analyse av løpet. 

 

V75-6: Vi drar frem et par delikatesser inn i A-puljen. Her skal vi virkelig prøve å sette den store "sal" ut av spill. - TAKK FOR MATEN!

 

V75-7: Omgangens deilige lås avslutter vi med. Best av alt er at det er enorm verdi i våre A-pulje hester. Det kan bli en voldsom duell. VI GLEDER OSS STORT - SERVERER VI EN NY UZA JOSSELYN??? 

 

Innleveringsfrister Årjäng lørdag: 

V4: 14.45

V75: 16.10

V5: 17.05

Dagens Dobbel: 18.20