15.08.2020 10:16

Superomgang på Forus

Forus byr på en herlig V75-omgang denne lørdagen. Stavangerløpet og Gaute Gudmestads æresløp er hovedoppslagene denne lørdagen, og det er mange gode hester på startstreken. Stall vinnerbongens Goldstile stiller også til start innenfor V75-rammen. Vi gleder oss stort til det som komme skal. 

V75 Forus lørdag 15. august

 

(Forus travbane byr på V75-løpene denne lørdagen)

 

Banelengde: 950 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode 

 

Vinnerbongen er ringside på Forus denne lørdagen og vil føgle alt av varminger før bongene på "eksperten" leveres denne lørdagen. Dette har vært en suksess faktor en rekke ganger, og vi håper du som kune kan nyte godt av dette også i dag. Det er en rekke gode spilleløp i dag og vi tror på solid utbetaling. 

 

 (Frode Hamre er som alltid aktuell i V75. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Vi drar frem en rekke godbiter i vårt tipsbrev. Blant annet en 2-prosenter, som er helt bortglemt av spillerne. Vår banker mener vi skal ha en topp vinnersjanse uansett posisjon. Mye godbiter blir servert til dagens V75-runde. 

 

Vil du kjøpe vårt tipsbrev kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Her er våre overskrifter til Forus lørdag: 

 

V75-1: Sambo Ø.K. kommer med dokumentert fin form og innsatsen sist på Klosterskogen var av beste merke. Vi har dog et SOLID objekt imot favoritten. 

 

V75-2: Oioioi for et herlig spilleløp. Vi byr på et par SOLIDE objekter i løpet, som vi mener skal gjøre opp. Dette kan være snakk om et herlig lås i omgangen. 

 

V75-3: Hoppeløp, og vi skrur varsellampene på full styrke. Vi drar frem et par BRENNHETE objekter, som går helt under radaren. Dette vil du garantert like! 

 

V75-4: Thai Eros blir klar favoritt i Stavangerløpet, men vi er ikke sikre på at det er snakk om en klink vinner. Her skal vi følge oppvarminger med argusøyne, og ser vårt objekt bra ut kan det være grønne lykter. 

 

V75-5: Sofies Case blir en av omgangens største favoritter. Hamre-hoppa var meget bra på Biri sist, men hun kommer ikke til noe dekket bord. Er det en klink vinner, eller kan det sjokke skikkelig i dette løpet? Vi gir deg klar tale! 

 

V75-6: Ulsrud Tea blir klar favoritt etter seieren i Norgesmesterskapet for hopper, men her tror vi at hun kan få kamp til døra. Vi har innhentet solid info, og dette kan være snakk om en klink vinner. 

 

V75-7: V75-kronene skal fordeles, og vi har analysen klar. Trykk kjøp og vi viser vei! 

 

Innleveringsfrister lørdag 15. august: 

 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50