19.08.2020 15:45

V75 på Solvalla med solide objekter

Jubileumspokalen på Solvalla står foran oss med en herlig Internasjonal V75. Vinnerbongen har jobbet knallhardt med menyen, og i vårt tipsbrev drar vi frem en rekke godbiter. Blant annet en herlig 2-prosenter, som kommer ut med PANSERBALANSE!

Solvalla travbane

 

 

Banelengde: 1000 meter

Baneforhold onsdag: gode 

Nøkkelkusk: Erik Adielsson

 

(Erik Adielsson kusker en rekke spennende hester i kveldens omgang på Solvalla. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Vinnerbongen har gravd dypt i løpsarkivet denne onsdagen, for å gi deg som kunde de beste forutsetninger i spillet. Til omgangen har vi funnet en rekke godbiter, som i skrivende stund er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. 

 

Vi har blant annet funnet en DEILIG utregningsvinner i Jubileumspokalen, som skal ha topp vinnersjanse uansett posisjon. Denne vil du garantert like! 

 

Vil du kjøpe tipsene til Solvalla onsdag gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/3

 

Vil du være med på et av våre "Eksperten" lag til kvelden finner du dem her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

 

Kveldens overskrifter til løpene på Solvalla: 

 

V75-1: Ble Du Gers blir klar favoritt i innledningsløpet. Han har hatt problemer med voltestart tidligere. Kan det bli en felle i kveld, eller er det GRØNT LYS? Vi har analysen klar!

 

V75-2: Mange spår en duell mellom Månlykke A.M. og Våler Nikolai, men her skrur vi VARSELLAMPENE på full styrken. Vi drar frem en SOLID dypvannsfisk, som sender de fleste "Sjakk-Matt", men ikke Vinnerbongen sine bonger! 

 

V75-3: Conrads Rødluva var langt under pari sist på Solvalla, men får spillernes tillit på nytt. Vi drar frem et herlig objekt, som ga et VOLDSOMT inntrykk forleden. Har hun litt flyt med løpsopplegget tror vi hun runder til seier til BRAKODDS!

 

V75-4: Hoppeløp gjør at de fleste får hodebry. Mange skal spille flere hester i dette løpet, men hva gjør Vinnerbongen? Trykk kjøp og få klar tale!

 

V75-5: Millie Millionaire var enorm i seiersløpet på Enghien nest sist, men skuffet på Åby. Fra et perfekt startspor blir hun spillernes favoritt sammen med Örjan Kihlström. Vi har en annen idè, som vi skal ta oss KRAFTIG betalt på i kveld. 

 

V75-6: Jubileumspokalen står foran oss, og favorittene står langt ute på vingen. Vi har kjørt løpet i badekaret, og kommet frem til en DEILIG analyse. Denne vil du garantert like!

 

V75-7: Millionene skal fordeles i V75-spillet, og vi har en BUNNSOLID utgangshest, som vi mener skal ha topp vinnersjanse uansett posisjon. Best av alt er at den ikke er favoritt. Takk for maten!

 

 

Innleveringsfrister Solvalla onsdag: 

 

V4: 18.00

V75: 19.30

V5: 20.15

Dagens Dobbel: 21.27