27.08.2020 07:18

Braksuksess i V86 premieren

I går var det første gang norske spillere kunne delta i V86. Vi var på ballen og satte standarden direkte.  Les mer her:

V86 er en herlig spillform. Vi mener det ikke finnes noen bedre spillform. For oss nordmenn var det premiere i går. Det ble solid luketømming for våre kunder. Vi spilte 99 344 kr til denne omgangen, mens våre kunder kunne hente tilbake hele 647 246 kr.

 

Det soleklart beste objektet i går, var i våre øyne Selected News. Hesten var spilt på omkring 10 prosent, mot dagens største favoritt som var spilt på ca. 71 prosent. Vi bygde spillene på begge disse i A gruppen. Honey Mearas var hovedbanker. Ranken satt som et skudd! Syv av lagene gikk rett hjem med utbetaling på mellom 80 000 og 90 000 kr, mens en rekke fikk godt betalt på 7 eller 6 rette.

 

Peter Untersteiner fornekter seg ikke, han kjørte hovedbankeren Honey Mearas til seier i går. Her fra Bjerke sammen med Heart Of Steel (Foto: Eirik Stenhaug/NR)

 

I kveld og 5 hverdager fremover er det mulig å være med for oss nordmenn å spille videre i V86 Express. I morgen kjøres også omgangen på Bjerke/Bergsåker. Løpene kommer også i rekord tempo i og med man kjører på to baner. Så når det ene løpet går i mål på den ene banen, går det ikke lang tid før de er klare på den neste banen. Dette er god TV og underholdning for spillerne, det skjer nemlig noe hele tiden.

Vi er klare igjen i kveld og er allerede i gang med å lese hjemmeleksene oppimot løpene. Vil du prøve ett spill hos oss. Vi har allerede lett opp noen herlige godbiter i morgentimene!

 

Våre spill til kveldens V86 runde finner dere her: 

https://eksperten.rikstoto.no/S%C3%B8k/Spill#agent=00741&product=V86&sortby=date