28.08.2020 15:53

Weekend pakke med tips til superpris

V86 er for alvor i gang her til lands og i kveld går fire av løpene på Bjerke travbane. Vi har innhentet ENORM info på et objekt, som i skrivende stund er en 5-prosenter. Vi tror det er topp vinnersjanse uansett posisjon i kveld! 

Vinnerbongen tilbyr weekendpakke - tips til fire baner til redusert pris! 

 

 

V86 er for alvor i gang her til lands, og onsdagen ble en suksess dag for våre kunder. I kveld er det Bjerke / Bergsåker som er arrangør og vi gleder oss stort til menyen. Det er Derby kvalifiseringer for varmblodshestene og de beste 4-åringene skal kjempe om finalebilletter. 

 

Vi byr på en rekke godbiter til kveldens V86-meny hvor vi drar frem en rekke objekter, som er spilt på godt under 10 prosent av innsatsene. 

 

Weekend pakken inkluderer tips til følgende baner: 

 

Fredag: V86 tips til Bjerke / Bergsåker

Lørdag: V75 tips til Bergen travpark

Søndag: V75 tips til Charlottenlund + V65/V5 tips til Sørlandets travpark 

 

Vil du kjøpe vår weekend-pakke til redusert pris kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/99

Vil du kun ha tips til kveldens V86 runde på Bjerke / Bergsåker kjøper du dem her: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

(Magnus Teien Gundersen har mange spennende sjanser i kveld Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Her er kveldens V86 overskrifter: 

 

V86-1: 5 Perfect Spirit blir manges holdepunkt i kveld. Er det en klink vinner, eller kan det være duket for braksmell direkte? Vi gir deg svaret!

 

V86-2: 7 Ivan B.R. er lynrask fra start og mange mener det er spill mot et mål. Vi har innhentet ferke rapporter på et par motbud til favoritten. Kan det være duket for skrell? 

 

V86-3: De fleste spillerne klør seg i hodet, men her har vi en spennende analyse. Vi likte inntrykket sist, og dette tror vi er snakk om en topp vinnersjanse uansett posisjon. Trykk kjøp og få klar tale. 

 

V86-4: Blir det en duell mellom Gundersen duoen Failern og Iggy B.R.? Eller kan det være duket for en tredjehest? Vi har analysen klar!

 

V86-5: Et vidåpent kaldblodsløp mener de fleste. Vi drar frem et par herlige objekter, som er latterlig lite spilt i forhold til vinnersjanse. 

 

V86-6: High Into The Sky er stor favoritt, men her skrur vi varsellampene på full styrke. Vi har en deilig idè!

 

V86-7: Et herlig spilleløp med mange gode hester i klassen. Vi drar frem et par hester, som har vist flott potensiale! 

 

V86-8: Pengene skal fordeles, og vi har en BRENNHET idè i avslutningsløpet. Rapportene er ENORME og de gjør noen UTSTYRSENDRINGER, som kan gi voldsom effekt. Denne skal vi virkelig ta oss betalt på i kveld. 

 

Lykke til med kveldens spill!