20.09.2020 10:46

Milliondryss til våre kunder!

Det ble en voldsom omgang for våre kunder i Gigapott omgangen i Sverige i går. Tilbakebetalingen ble hele 773 prosent, les mer om suksessen her!

 

Det ble en voldsom omgang for våre kunder i Gigapott omgangen i Sverige i går. Tilbakebetalingen ble hele 773 prosent, les mer om hvordan vi la opp våre spill og tankene forut her:

 

 

Det har vært solid klaff på de svenske spillene den senere tid, og i går var vi i støtet igjen. Etter timevis med arbeid i løpsarkivet hadde vi ringet rundt flere hester som var særdeles spennende denne omgangen. I avd. 2 kom den første ut av dem. Her mente vi at 8. Victory`s Club var et kanonspill i løpet. Den var markert på 5,9 prosent, og satt fulltanket i mål sist, i mye tøffere konkurranse enn gårsdagen. Victory`s Club ble satt første på vår rank og 1 poeng på alle systemer, som ble levert. Denne hesten la grunnlaget for en suksessaften på Färjestad.

 

I avd. 4 var det to hester som stakk ut. Vi mente 12. Jaxon W.S hadde best vinnersjanse, men vi låste en del bonger/systemer på den og 6 Rutger B.L.

Rutger B.L mente vi skulle ha en toppsjanse fra tet på lang distanse. Carl Johan Jepson er en eminent kusk, og får hestene til å løse voldsomt fra start både bak startbilen og i volten. Vurderingen med Rutger B.L. holdt stikk. En fin 11 prosenter satt i boet der.

 

I avd. 5 hadde vi mest tro på 7. Voltaire Gifont og 5. Who`s Who. Men det var en kvartet bak der som var spennende og god verdi i, deriblant 8. Cyber Lane. Han var plassert på 2 poeng på systemene, og var en god vinner markert på ca. 7 prosent.

 

(Johan Untersteiner (bildet) vant i går med egentrente Cyber Lane - her fotografert bak B.B.S. Sugarlight - foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Avd 6 var et vidåpent løp. Men vårt klare objekt i løpet var Always On Time, som vi tror hadde vunnet det løpet fra tet. Dessverre ble han Chapuy og Åke Lindblom for offensive, slik at Tom Erik Solberg til slutt måtte slippe teten. Hadde ikke Lindblom vært med i løpet hadde objektet sittet som et skudd. Always On Time ble sittende bom fast på en 09-tid. Vi spilte mange bonger med mye hest her, og på systemene var 6. Rushmore Face som var markert på 3 prosent med på 3 poeng. 

 

I det siste løpet var vår alternative banker klar for seierspodiet. Noe som gjorde at hele 11 bonger/systemer gikk hjem med storgevinst. 2. Farlander Am. var nemlig en sikker vinner. På noen systemer hadde vi hentet helt enorme summer dersom denne hadde falt. Poengene var nemlig så solid plassert forut for denne, at vi stod igjen med mange hester i siste på noen av de større systemene!

 

Når det er så store jackpoter, selger vi 3-4 ganger mer enn hva vi gjør til en vanlig omgang. I denne omgangen spilte vi totalt for ca 300 000 kr. Mens spillerne kunne kvittere tilbake ca 2,35 millioner. Det var systemer og bonger i både lave og høye prisklasser som gikk hjem, det var også svært mange bonger som fikk godt betalt på 6er og 5er gevinst!

 

Det er nye muligheter allerede i dag til Bro Park, Vincennes og Momarken, som byr på en herlig V65-runde. Våre spill finner du under "eksperten" her på hjemmesiden. 

 

Vi gratulerer våre kunder med gevinstene på Färjestad lørdag!