14.10.2020 16:21

Stålbanker på pottbanen !

Bjerke er vår favorittbane. Vinnerbongen har spilt inn en rekke storgevinster på nettopp Bjerke og vi tror på ny suksess onsdag. Det ligger drøye 900.000 kroner ekstra i potten, og vi byr på en stålbanker i omgangen! 

Bjerke travbane 

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløp: 200 meter

Dagens nøkkelkusk: Tom Erik Solberg 

 

(Sponsorkusk Tom Erik Solberg er onsdagens nøkkelkusk. Han sitter opp bak flere hardt betrodde hester. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Vi kan garantere friske objekter i dagens tipspakke.

Hovedbankeren er ikke favoritt, men vi mener denne skal ha topp vinnersjanse uansett posisjon. Hesten har møtt langt tøffere selskap enn de han støter på i kveld og uten galopp skal det ikke være snakk om saken. Vinner vår banker får vi GARANTERT et stort forsprang på den store sal. 

Vi drar ellers frem to stk 0,8 prosentere. Du hørte rett - hester som er spilt på UNDER 1 prosent av innsatsene i vår tipspakke til Bjerke i kveld. Her kan du hente forspranget du trenger for å stå først i utbetalingslukene. 

 

Vil du kjøpe onsdagens tips til Bjerke trykker du på følgende link: https://vinnerbongen.no/pakke/3

Vi har også andelsbonger for salg på "EKSPERTEN" - både friske SYSTEM og FLATE BONGER - andelslagene våre for kvelden finner du her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/

 

Bjerke travbane byr på en voldsomt spennende meny denne onsdagskvelden, og når du leser våre overskrifter skjønner du at det kan gi mye penger på landets hovedbane i kveld. I hvert fall om våre objekter innfrir våre forventninger. Det er en rekke åpne spilleløp og noen store favoritter, som vi mener det er mulig å felle. Vinnerbongen har lagt ned timevis med arbeid i løpsarkivet for å gi deg som kunde et stort forsprang på den store sal. 

 

 

Her er kveldens JACKPOT overskrifter til Bjerke travbane (V75): 

 

V75-1: Sitter sponsorkusk Tom Erik Solberg på nøkkelen i V75-1 med Spang Sirius? Vi gir deg klar tale direkte! 

 

V75-2: Vi har et helt ENORMT spill i dette løpet. Her skal vi gi deg ET STORT forsprang på den store sal. Kjøp tipspakken og le hele veien til lukene!

 

V75-3: Banker Go`s blir en av omgangens største favoritter. Kan man gjøre som det står i navnet? Spille hesten banker? Vi har analysen klar!

 

V75-4: Blir det en duell mellom Anders Lundstrøm Wolden hestene Allaway G.T. og Red Bar, eller kan det være duket for et SJOKK som sender alt av bonger "sjakk-matt" / Vi la nettopp merke til en hest, som har lekt med favoritten i samløp tidligere. Denne er ikke rørt av menneskehender. 

 

V75-5: Spang Ole var tilbake som en vinner etter en liten pause sist. Er det snakk om en klink vinner? Nja, vi er ikke helt sikre. Vi drar frem bomber og krutt. Vinner vårt objekt i dette løpet er det ikke bonger igjen. Ta rygg da vel?

 

V75-6: Frøyu Petter var voldsomt imponerende i seiersløpet sist. Legger han på til to strake? 

 

V75-7: Jackpotkronene skal fordeles i et herlig finaleløp. Vi har en frisk duo, som har imponert stort. Den ene får mye spill på seg, men den andre går helt i "glemmeboka" hos de fleste. Trykk kjøp og få panseranalyse!

 

Innleveringsfrister onsdag 14. oktober: 

V75: 19.00

V5: 20.25

Dagens Dobbel: 20.45