15.10.2020 12:30

Ny utfordrende V65 på Klosterskogen

Klosterskogen travbane har vært en "skrellbane" så langt i år. Det har vært utfordrende menyer på banen utenfor Skien. Kveldens meny er også av det utfordrende slaget, men vi har funnet et svært spennende holdepunkt i omgangen!

Klosterskogen travbane 

 

 

Banelengde: 800 meter

Oppløpslengde: 220 meter

Nøkkelkusk: Hans Christian Holm

 

(Hans Christian Holm sitter opp bak to favoritter på Klosterskogen i kveld og er med det omgangens nøkkelkusk. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Klosterskogen travbane har vært utfordrende for spillerne så langt i år. Mange høye utbetalinger på banen med "siste indre". Kveldens meny er også av det utfordrende slaget. Flere vidåpne spilleløp kan sørge for høy utbetaling nok en gang på 800-meters banen utenfor Skien. 

 

I kveld prøver vi oss på en frekk banker. Hesten blir garantert ikke favoritt i sitt løp, men forutsetningene i kveld er spennende. Hesten er matchet mot knallhard motstand og går ned et par klasser i kveldens løp. Vi tror vårt holdepunkt vil sitte fint på det direkte og uten tull på veien skal det være snakk om en god vinnersjanse. Vi tror vårt holdepunkt vil stå på ca. 20 prosent av innsatsene ved spillstopp. 

 

Vil du kjøpe dagens tips til Klosterskogen gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/1 (Velg torsdag - Klosterskogen) 

 

 

Innleveringsfrister Klosterskogen travbane torsdag: 

V65: 18.55

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.25