16.10.2020 10:25

Tilbud på tipspakke denne helgen

Helgen innledes med en herlig V65 runde på Espen sin gamle hjemmebane Biri. I morgen er det V75 på Bergen travpark, og søndag avsluttes det med en solid jackpot til Axevalla, men for all del ikke glem løpene på Sørlandet søndag hvor Vinnerbongen sin andelshest Goldstile kommer til start. 

Tilbud på tipspakke helg ! 

 

(Sponsorkusk Tom Erik Solberg sitter opp bak en rekke spennende hester denne helgen. Blant annet Odd Herakles og Always On Time på Bergen travpark i morgen. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Vinnerbongen byr på tips også til Sverige søndag !

Axevalla er en bane vi liker svært godt. Nyttårsaften under Multijackpoten de siste to årene har vi spilt inn store summer på nettopp Axevalla. Flere store gevinster også i V64/GS75 tidligere på nettopp Axevalla med Sverige lengste oppløp. 

På søndag ligger det hele 4,7 millioner kroner ekstra i syverpotten. Du hørte riktig - 4,7 MILLIONER kroner ekstra! 

Flere av våre kunder har etterspurt tips til menyen på Axevalla, og disse "baker" vi inn i vår tipspakke (helg) - fyldige analyser og rangering til hvert løp! 

 

Tipspakke helg kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/100

 

Vil du prøve et "Eksperten" spill sammen med vinnerbongen søndag - finner du andelslagene her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/

 

Tipspakke helg inkluderer tips til følgende baner: 

Fredag - Biri travbane (V65/V5 tips)

Lørdag - Bergen travpark (V75/V5 tips)

Søndag - Axevalla (GS75 med Jackpot) og Sørlandets travpark (V65/V5 tips)

 

P.S. - I vår tipspakke helg vil du også få med et eksklusivt (VINNERSPILL) til løpene på Vincennes fredag kveld. Det er enorme potter i Frankrike, og vårt objekt vil gi bra odds. Dette vinnertipset får du KUN om du kjøper vår tipspakke!

 

(Björn Goop sitter opp bak Ecurie D. på Vincennes i kveld. Vinnerbongen serverer et EKSKLUSIVT vinnerspill til et av løpene i helgpakken vår. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Lykke til med helgens spill!