19.10.2020 11:07

Tipspakke uke 43

Vinnerbongen tilbyr denne uken tipspakke for hele uke (43). Tips til hele syv baner med fyldige analyser til hver enkelt meny. I går på Axevalla dro vi frem skrellhesten Arc En Ciel som en herlig utgangshest. Hesten sto for 1,7 prosent av innsatsene og betalte ut 28 x pengene i vinnerspillet. Flere av våre kunder som kjøpte tips i går har allerede slått på tråden noe som er veldig hyggelig. Nye muligheter denne uken! 

Vinnerbongen byr på ukespakke med tips - tips til hele syv baner! 

 

(Espen Edvardsen serverte Arc En Ciel på Axevalla i går. Hesten sto for drøye 1 prosent av innsatsene og betalte ut 28 x pengene i vinnerspillet. Foto: NR)

 

Flere av våre kunder som kjøpte vår tipspakke til GS75 omgangen på Axevalla i går har allerede takket for gode vurderinger i vårt tipsbrev. 

Dessverre klarte vi ikke komme helt til mål, men flere tjente penger på vårt solide objekt Arc En Ciel i GS75-4. Hesten var spilt på drøye 1 prosent av innsatsene og betalte ut hele 28 x pengene i vinnerspillet. 

 

Dette var infoen vi serverte på Arc En Ciel (GS75-4)

12 Arc En Ciel (1,7%) – Kim Eriksson

Det er selvfølgelig aldri enkelt å vinne disse løpene på sprint, men er det noen som kan hente tillegget er det Arc En Ciel. 6-års hoppa går helt under radaren og formen er betydelig bedre enn det raden indikerer. Kim Eriksson satt opp bak hesten nest sist på Örebro og da satt hun fast med full tank i målgangen og så rett og slett helt rå ut. Sist ble hun sittende langt bak på Färjestad og det ble håpløst. Vi skal huske på at hoppa holdt på å slå en såpass god hest som Personal Goals på Åmål 13/06 hvor Kristian Lindberg fant luken ut i oppløpet og avslutningen var av beste merke. Det skal selvfølgelig klaffe med posisjonene underveis, men det lange oppløpet er en klar fordel for den spurtsterke hoppa. Kim Eriksson har voldsom effekt på visse hester og dette tror vi kan bli den perfekte match.

 

Vi hadde også skrellinfo på Air Space i (GS75-3)

 

8 Air Space (1,1%) – Simon Helm

Hoppa er ikke rørt i totoen, men dette er ingen dårlig hest i klassen. Vi skal huske på at han ble toer bak One Kind Of Art på Solvalla 29/07 i år på en 12-tid over sprint. Den dagen gjorde han all grovjobben selv i dødens og holdt farten strålende. Etter det har han ikke prestert på topp, men det er ingen tvil om at dette er en hest som duger i denne klassen om han presterer som han gjorde på Solvalla. Det skal selvfølgelig klaffe mye fra dette startsporet, men garderer du løpet skal han ikke avskrives.

 

Vinnerbongen er allerede i gang med arbeidet med ukens menyer og vi skal gjøre alt for at du som kunde kan tjene penger i lukene. Ikke bare i V65/V5 spillet, men også i Vinner/plass, tvilling, trippel og Dagens Dobbel spillet på våre objekter i de forskjellige omgangene. Det er en fullspekket uke som står foran oss med flere spennende spillmenyer. 

 

Kjøp tipspakke (UKE 43) her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/102

 

Tipspakke uke 43 inkluderer tips til følgende baner: 

 

Mandag: Leangen travbane (V65/V5 tips)

Tirsdag: Forus travbane (V65/V5 tips)

Onsdag: Bjerke travbane (V75/V5 tips)

Torsdag: Klosterskogen travbane (V65/V5 tips)

Fredag: Biri travbane (V65/V5 tips)

Lørdag: Momarken travbane (V75/V5 tips)

Søndag: Jarlsberg travbane (V65/V5 tips) 

 

Tips til alle baner får du for 499 kroner!