17.11.2020 12:51

Vinnerbongen slo til igjen !

Espen Edvardsen og Vinnerbongen hadde en stor dag på Bjerke lørdag. Objektene suste inn på rekke og rad. Igjennom "Eksperten" omsatte vi for 223.100 kroner, og totalt hentet våre trofaste kunder tilbake 1.569.591 kroner. Fra og med denne uken spiller vi V75 hver tirsdag, og V86 på onsdager noe vi gleder oss stort til. Du blir vel med i lukene? 

Denne uken introduseres to spennende spillkonsepter. Bjerkebanen arrangerer V75 på tirsdager med garantisum til alenevinner og jackpot, samt V86 til Sverige på onsdager.  

 

Travtjenestens Andreas Henriksson og Vinnerbongens Espen Edvardsen byr på sine vurderinger til V86-løpene onsdag. 

 

 

V75 tar til i kveld på Bjerkebanen. Her har man som sagt lagt til en jackpot på 1 million kroner ekstra i syverpotten. I tillegg legger man på 3 millioner til en alenevinner, noe som gjør at man kan vinne 5 millioner. Dette gjør selvsagt omgangen ekstra interessant, og vi er i full gang med tipsbrev og vurderinger til omgangen.

 

(Fra og med denne uken spiller vi V75 Bonus på tirsdager fra Bjerke)

 

Nettopp Bjerke har vært en av våre beste spillebaner i lang tid. I helgen hentet vi store penger i V75-omgangen. Espen Edvardsen serverte noen svært spennende tips. Hovedbanker for dagen var naturlig nok Ecurie D. Objektene og først på ranken for dagen var blant annet 2.valget Bill`s Man (17 %) og 3.valget Hickothepooh (17%).  Da vi begynte med oppsettene var Red Bar (56%) en alternativ banker, men vi følte han ble litt for mye spilt, og blant annet 5. Marvellous Tooma var et godt spill i løpet på sine (13%), samtidig som vi hadde mange gode objekter utover omgangen.

 

Vil du være med oss i spillet tirsdag og onsdag finner du våre andeler her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

(Espen Edvardsen spilte inn drøye 1,5 millioner kroner til sine kunder på Bjerke lørdag) 

 

En av de hestene som vi dro opp på de siste systemene og bongene vi satt opp etter litt fintenking var Pallaton (2,9 %). Hesten var alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse, og etter intervjuet med Herman Tvedt fikk vi desto mer tro. Han ble dermed justert opp på vår grunnrangering.

 

Han ble også satt 2 poeng på de siste systemene vi satt opp. Deriblant et multisystem og et faktorsystem. Vi hadde to av disse systemene for salg via vårt eksperten torg (et stort med 4 andeler a 2495 kr andelen, og et lite med 6 andeler a 505 kr andelen). Begge suste inn og man fikk V75 rekka seks ganger på begge. Det ga en gevinst på godt over 300.000 kr per system. Omgangen ble i det hele tatt en kjempesuksess.

 

Vi leverte spill for 223.100 kr til V75 denne lørdagen, totalt hentet våre kunder tilbake 1.569.591 kr tilbake i V75 spillet denne lørdagen.

 

  (Ecurie D. er et glansbilde i banen, og Hamre-traveren innfridde som hovedbanker på Bjerke lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Vi jobber hardt for å finne de beste vinnerne og spillene hver eneste dag. Vi har også en kontakt liste, der vi sender ut anbefalinger om hvilke spill man bør satse på til våre trofaste kunder. Det er ikke til å stikke under en stol at i noen omganger har man sylhvasse objekter kontra en annen omgang. Om du vil være med på vår eksklusive kontakt liste. Så send e-post til Espen@vinnerbongen.no. , så legger vi deg til i listen fortløpende.

 

Glem heller ikke at det V86 hver onsdag fremover. En herlig spillform. Først og fremst for at det ofte er god utbetaling i disse omgangene. Her lever virkelig drømmen om å bli «mangemillionær». I tillegg er det topp tv produkt. Løpene blir kjørt på to ulike banker, og når det ene løpet er i mål, er hestene klare i banen på den neste banen. I løpet av ca. 80 minutter har man fått servert 8 ulike vinnere og spenning rett hjem i stua. Og er man skikkelig heldig, så sitter man kanskje også igjen som en vinner