07.12.2020 17:02

Vil du bli med på andelshest?

Nå har du sjansen til å bli med på en klasseklatrer! Espen har funnet en spennende løpshest for salg. Hesten har vi fulgt lenge og dette er en hest som har hevdet seg mot de beste hestene i årgangen. Nå kan du bli med på en vinnerhest!

Andelslag: 

Drømmer du om å eie travhest. Nå har du mulighet til å bli med på en skikkelig blåser, som vi mener skal hevde seg på lørdager (V75) og i Sverige hvor det kryr av løpstilbud til denne hesten.

I et andelslag investerer du penger i drømmer, spenning, opplevelser og sosiale sammenkomster rundt hesten. 

Espen Edvardsen har fulgt denne hesten som er til salgs i en lengre periode. Det er snakk om en traver som har solid inntjeningspotensiale både i Norge og Sverige. 

Tanken er å dele hesten opp i 10 - andeler. 

(Høy prisklasse) - Ta kontakt med Espen Edvardsen om du er interessert i å bli med på andelslaget og for mer informasjon rundt opplegget og hesten.

Telefon: + 47 414 78 289

E-post: Espen.Edvardsen@vinnerbongen.no

 

Trening - opplegg! 

Tanken er at hesten skal trenes av (Karin Hauge), som trener stall Vinnerbongens Goldstile og kuskes av Vinnerbongen sin sponsorkusk (Tom Erik Solberg)

 

(Karin Hauge og Goldstile før seiersløpet på Solvalla)

 

Goldstile har tjent drøye 140.000 kroner så langt i år og vunnet på Åby og Solvalla. Han var også med i årets Norgesmesterskap på Biri hvor han ble femte. 

 

(Tom Erik Solberg er vår førstekusk)

 

Det er flotte og varierte treningsforhold og hesten vil settes inn i samme treningsopplegg som Goldstile og de øvrige hestene på stallen. 

 

Informasjon og oppfølging: 

Det vil bli opprettet en egen facebook side rundt hesten hvor andelseierne kan følge hesten med informasjon, bilder, videoer og diverse oppdateringer rundt hesten. Informasjon vil også sendes ut ukentlig på e-post slik at andelseierne kan ta del av informasjon, matchingsplan osv rundt andelshesten. 

 

Ta kontakt med Espen Edvardsen for mer informasjon rundt andelslaget og hesten. 

 

Espen.Edvardsen@vinnerbongen.no