08.12.2020 16:15

Ny festaften på Bjerkebanen?

Herlige løp på Bjerkebanen denne tirsdagen. Det ligger hele 3 millioner ekstra til en alenevinner noe som gjør sitt til at du kan vinne hele 4 millioner om du sitter alene med alle syv rette på din kupong. Vi skal prøve å hjelpe deg på vei i kveld. 

Bjerke travbane

 

(Herlige løp på landets hovedbane i kveld) 

 

Bjerke travbane byr på en herlige V75-bonus runde denne tirsdagskvelden og du kan stikke av med hele 4 millioner kroner om du er alenevinner. Vi har jobbet frem noen sylskarpe objekter i omgangen, som i skrivende stund er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse i sine respektive løp. 

 

(V75 Bonus går nå på tirsdagene)

 

Dagens overskrifter: 

 

Bankeren: 

Vårt holdepunkt i omgangen har imponert oss. Det kan se ut som at dette er en traver litt utenom det vanlige. Det er intet sikkert kort, men de dagene han holder seg til trav ender han som oftest helt i fremste rekke. Vi tror han avgjør på rå styrke i kveldens løp. 

Objektet: 

Travet et helt rått løp forleden, og går helt under radaren i kveld. Vi mener bestemt at dette er feltets beste hest på kapasitet, og holder han seg til trav skal det være snakk om en topp vinnersjanse. Vi roper varsko!

Alternativ banker: 

Dette er en topphest, som duger langt opp i klassene. Treneren holder denne hesten høyt og holder helsen på denne hesten vil han garantert klatre i grunnlagene. 

 

Vil du kjøpe dagens tips gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/1