02.01.2021 12:47

Kalmar innleder året med herlig V75

Svensk V75 innleder året. Kalmar travbane byr på en spennende V75-runde og Espen Edvardsen har jobbet timevis i løpsarkviet. Vi drar frem en rekke godbiter, som i skrivende stund er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. 

V75 Kalmar lørdag 02. januar

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 207 meter

Omgangens nøkkelkusk: Johan Untersteiner

 

Først og fremst vil vi ønske alle våre kunder et riktig godt nytt år! 

 

V75-sirkuset for 2021 innledes i Sverige og nærmere bestemt Kalmartravet. 

Banen har et voldsomt langt oppløp på hele 207 meter. Vi har jobbet timevis med menyen og funnet en rekke gode objekter i runden. Bankeren er for oss klokkeklar. Vi mener også vår alternative banker i omgangen skal ha solide muligheter uansett posisjon. Best av alt er at denne godbiten ikke er favoritt i skrivende stund. 

 

Vil du kjøpe våre tips til Kalmar gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

Vil du prøve et av våre andelslag til omgangen finner du de her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Vinnerbongens V75 overskrifter: 

V75-1: Forhåndsfavoritten er strøket, og våre varsellamper skrus på full styrke. Vi serverer et kremobjekt, som kan prøves som et frekt holdepunkt direkte. Få et stort forsprang på den store "sal". 

V75-2: Hoppeløp og de fleste garderer bredt. Vi drar frem et par herlige spill. Den første ble felt av banen sist, men rapportene er gode i forkant av dagens løp. Det andre objektet har sett voldsomt formsterk ut i lengre tid, og nå kommer seieren? 

V75-3: Dragster har funnet en sylvass form i det siste og blir favoritt sammen med Erik Adielsson fra innersporet. Er det et holdepunkt? Eller hva mener Vinnerbongen. Trykk kjøp og få TORDENTALE!

V75-4: Demon Ima har kommet tilbake med brask og bram etter skadeavbrekk. Hesten til Johan Untersteiner blir omgangens største favoritt. En favoritt som innfrir? Vi gir deg svaret!

V75-5: Et herlig spilleløp med mange gode hester i klassen. Vi har følelsen for en hest, som har formen på topp og svært lokkende forutsetninger. Gjør kort prosess? 

V75-6: Nok et hoppeløp og de fleste mener det er vidåpent? Hva mener Vinnerbongen? Vi har en skarp analyse, som du garantert vil like!

V75-7: Pengene skal fordeles i V75-spillet. Vårt objekt ga et voldsomt inntrykk sist, og her kan det bli kjørt opp i hendene til vår godbit. Denne kommer til å fly lavt ned det lange Kalmar-oppløpet!

 

P.S. - Husk å lever V75-spillet ditt før klokken 16.20 - lykke til med spillet!