16.01.2021 11:25

Toppomgang på Forus lørdag

Forus travbane byr på lørdagens V75-runde. Vi har jobbet frem et par voldsomt dype hester i runden, som i skrivende stund nesten ikke er rørt i totoen. Bankeren har imponert voldsomt, og vi kan ikke se denne hesten tape fra dagens forutsetninger. 

Forus Travbane 

(Forus travbane byr på lørdagens V75, Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Banelengde: 950 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode

 

Forus travbane byr på en svært spennende V75-omgang denne lørdagen. Vi har jobbet frem en banker, som vi mener skal ha solide muligheter uansett posisjon. Vi tror hesten sitter tidlig i tet, og fra den posisjonen kan vi ikke se denne tape fra dagens forutsetninger. 

 

Vil du prøve et andelslag sammen med Vinnerbongen finner du våre spill her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Vil du kjøpe dagens tipspakke til Forus kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

I vår tipspakke byr vi på følgende: 

 

V75-1: De fleste klør seg i hode, men vi har et herlig spill direkte. Dette kan faktisk dreie seg om en helfrekk banker. Skal ha topp vinnersjanse uansett posisjon. Best av alt er at den er latterlig lite spilt i forhold til vinnersjanse i løpet. 

 

V75-3: Her drar vi frem omgangens supersjokk, og vi mener det kan dreie seg om en vinner. Er omtrent ikke rørt i totoen, noe som selvfølgelig er helt feil. Hesten står seg godt i klassen og har svært spennende forutsetninger. Klaffer det kan det være en deilig vinner, som sender de fleste "sjakk-matt", men ikke Vinnerbongen sine bonger. 

 

V75-4: Marvellous Tooma er på mange sine lepper, men er Hamre-traveren helt klink? Vi har fått skarpskodde meldinger, som kan sørge for at vi ler hele veien til lukene. Ta rygg da vel? 

 

V75-6: Brenne Banker hoppet som vinner sist. Får han revansje i dagens løp? Eller kan det være duket for en deilig badekarsvinner? Vi gir deg en analyse du garantert vil like. 

 

V75-7: De fleste som spiller V75 i dag, vil stå med Hat Trick alene. Hvor gøy er det å stå med 1 hest igjen i bånn? Jo, det er greit bare den vinner, men er Hamre-traveren helt klink? Vi gir deg svaret! 

 

Husk å lever V75-spillet ditt før klokken 15.00 - lykke til !