18.01.2021 11:35

Herlig spill uke står foran oss!

En herlig spilluke står foran oss. V75 på Bjerke både tirsdag og lørdag hvor det er Gulljackpot i spillet. Glem heller ikke V86-runden fra Solvalla og Åby onsdag hvor det kryr av interessante objekter i omgangen. Vinnerbongen tilbyr ukespakke med tips som inkluderer tips til disse omgangene!

Vinnerbongen jakter stort denne uken!

 

(Bjerke travbane byr på V75 både tirsdag og lørdag denne uken.)

 

Vi innleder spill uken denne mandagen med lunsjtrav i Danmark. Nærmere bestemt Skive. En fyldig meny med svært jevne felt. Her kan det bli bra utbetaling. På våre lunsj spill drar vi frem et par spennende objekter, som i skrivende stund er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse.

 

Vil du spille med vinnerbongen - finner du våre andelslag her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

I kveld er det fyldige og fine menyer både til Leangen og Färjestad. Vi har lagt ut et par soldie jokersystem til både Norge og Sverige i håp om de virkelig store kronene. 

 

(Stall Vinnerbongens Goldstile stiller til start i morgendagens V75 runde på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Vinnerbongen sin andelshest Goldstile stiller til start på Bjerke travbane i morgen. Han kommer ut i V75-finalen og støter på blant annet stor favoritten Sam The Man. 

 

Denne uken tilbyr vinnerbongen tipspakke til en hel uke. Tipspakken inkluderer tips til hele syv baner, og den inkluderer tips til V75 Bjerke tirsdag og lørdag + V86 runden fra Solvalla og Åby på onsdag. 

 

Vil du kjøpe vår tipspakke uke kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/110

 

(Vinnerbongen kusken Tom Erik Solberg har hatt en flott start på 2021, og det kan bli flere seire denne uken. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Vinnerbongen er allerede i full gang med arbeidet til uken menyer for å gi deg som kunde de beste forutsetninger til å besøke utbetalingslukene.

Ha en fin uke - og lykke til med spillet gjennom uken!