30.01.2021 12:16

Superbanker serveres på Eskilstuna lørdag

Eskilstuna byr på en voldsomt spennende V75-omgang denne lørdagen. Hele 72 millioner kroner ligger i den totale premiepotten, og du som spiller kan stikke av med 29 millioner om du er alenevinner. Vi byr på en rekke snadderobjekter i kampen om millionene. 

V75 Eskilstuna lørdag 30 januar

 

(Eskilstuna byr på en svært spennende V75-omgang denne lørdagen)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 182 meter

Baneforhold: gode baneforhold (vinterbane)

 

Hele 72 millioner kroner ligger i den totale premiepotten på Eskilstuna lørdag, og vi kan delta i den Internasjonale omgangen lørdag. Du kan vinne hele 29 millioner kroner om du er alenevinner, og vi håper våre råd og vurderinger kan hjelpe deg som kunde på vei til utbetalingslukene. 

 

(Daniel Reden trener omgangens snakkhest - Sorbet (V75-4) Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Vår hovedbaner er i øyeblikket ikke favoritt i spillet, men vi antar at denne vil få kraftig med spill på seg etter ATG-Live går i gang med sendingen. Det vil i hvert fall overraske oss stort om ikke vår banker blir spilt opp før bongene skal leveres klokken 16.20.

 

Vi drar også frem et KRUTTSTERKT objekt i omgangen, som heller ikke denne er favoritt i spillet. Inntrykket i den siste starten var voldsomt, og skulle denne komme seg til tet uten at det koster alt for mye stiger sjansene betraktelig. Fra tet blir vi overrasket om denne godbiten taper sitt løp. 

 

(Kuskekometen Magnus A. Djuse sitter opp bak en av omgangens største favoritter Bansky, men også Floris Baldwin, som skal måle krefter i Gulddivisjonen. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Vil du kjøpe vårt tipsbrev til Eskilstuna gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Vil du prøve et spill med oss til omgangen på Eskilstuna finner du dem her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Bansky (V75-2) - blir en av omgangens mest betrodde hester sammen med kometen Magnus A. Djuse, som vinner med omtrent alt han tar i om dagen. Når det gjelder Bansky er rapportene gode, men vi byr på et voldsomt motbud, som garantert vil sette farge på løpet. Bansky skal ikke ha noen dårlig dag på jobben for vårt objekt duger til de grader i et løp som dette. 

 

Sorbet (V75-4) - Kom tilbake etter lang pause på Bollnäs sist og hesten til Daniel Redèn så strålende ut direkte. Han ble sittende bom fast fulltanket, og disse kreftene kommer garantert til nytte i dagens løp. Rapporten er solide og de fleste henger seg på bølgen. Hva tenker vi om oppgaven? Vi har jobbet knallhardt med dette løpet, og vi byr på en KLOKKEKLAR analyse til deg som kunde. Trykk kjøp og få gullkantet analyse. 

 

Innleveringsfrist lørdag: 16.20 

 

Lykke til med spillet!