07.02.2021 23:15

Spinnville drag i Århus!

Århus er en "dejligt" bane å spille til. Vi jobber mye med de danske løpene og har jobbet frem noen herlige spill til denne runden fra Danmark. Vi skal spille V4 og dagens dobbel i internasjonal pool. Kan det bli ny luketømming denne mandagen? Vi ser iallfall flere gode spill i runden.

Vi innleder dagen på Århus. Verdt å merke seg er at banen kjører høyre om. Banen er nesten 1100 meter og har et langt oppløp på hele 300 meter. Omgangen er svært spennende. På de mindre bongene velger vi oss en banker som kommer ut i en sen avdeling. Hesten står for tur til en seier. De siste innsatsene fortjener virkelig og krones med seier nå!

Våre spill som bli komponert etter varminger, finner dere her: https://eksperten.rikstoto.no/S%C3%B8k/Spill#product=V4&date=2021-02-08&agent=00741&sortby=date

 

V4-1

Her blir 2. Encru Cloc stor favoritt. Vi synes den blir for stor. Han var ute på Odense på fredag. Hang da litt på høyre tøm, og var heller ikke helt hundre aksjonsmessig. Vårt objekt i det løpet var Doubletrouble T.T. Han vant til 1,8 % og sørget for lukefest for flere av våre spill via eksperten. Det kan være en fordel om Encru Cloc henger litt høyre tøm i dag også, i og med banen er snudd andre veien. Likevel, vi tror han blir for stor favoritt og vil forsøke å felle denne, vi liker ikke å spille hester som ikke fungerer hundre. Men det er nok beste hesten i feltet og den med størst vinnersjanse.

Objektene i løpet er for oss først og fremst to hester. 3. Eik Again kom ut etter pause 29. Januar på på nettopp Århus. Kusk Kenneth Andersen kjørte ikke en meter i noen faser av løpet. Hesten avsluttet skarpt i et løp Fast Shadow og Jeppe Juel vant fra dødens. 4. Figaro Juvel er også et spennende objekt. Hesten er ikke enkel, feilet og tapte mye sist. Kom sterkt tilbake til 4 plass. I dag står den fint til etter å ha stått i bakspor noen ganger. I det hele tatt et løp hvor det kan smelle. 1. Ejsing og 6. Ferrari Winner kommer ut etter lengre pauser, vi må få med oss varmingene deres denne mandagen.

 

Verdensmesteren Birger Jørgensen leker ikke butikk når det er travløp. Hele 149 ganger kjørte han først over mål i fjor. Blir det nye triumfer i dag? (Foto: Eirik Stenhaug/NR)

V4-2

Vi mener 2. Cjela Hjordal skal være favoritt her, hoppa trykket seg til tet sist. Hun fikk litt trykk av Bellmondo Simoni ned oppløpet med aviste denne lett og hadde fin stil over mål. Vant på 15 full vei i Skive. 5. Cabo Soureste var god sist i et løp med overpace, han tok ned gode Hunter Dragon som hadde dratt hardt unna i løpet. Vi vil se hesten følge opp, og synes det kan se ut som et overspill i dag. For all del, hesten var god sist den. Men nest sist var den klart mindre spilt enn 6. Cash Sali, da feilet Cabo Soureste mens Cash Sali vant fra lederrygg. Verdt å merke seg fra samme løp er at 1. Sarek avsluttet kjapt ute i banen i dette løpet. Sist gikk Sarek i dødens på Drønviktormolar og holdt anstendig, mens Cash Sali ble fjerde fra lederrygg. Spillet i løpet er 1. Sarek. Hestene 1 til 6 er vinnerbud, mens 7. Deliciousstone og 8. Chelsea ser vi på som mer eller mindre sjanseløse!

V4-3

Vår klare favoritt her er 3. Arm Bri. Ei hoppe vi liker skarpt. Hun ble sittende for lenge i køen sist og hentet voldsomt med meter på Morten Juel traveren Dubai. Inntrykket på Arm Bri var mektig. Gangen før travet hoppa et spinnvilt løp etter galopp hvor gode Down Towl Girl vant. Om hun holder seg på beina i dag, tror vi dette er vinneren av løpet. Mulig banker. 6. Futteglagfis knakk 1. Eddie fra utvendig leder sist. Kan gjenta og bli et godt spill. Objektet i løpet er 5. Beachglade. Michael Lønborg hoppa travet et godt løp etter startgalopp den 15 januar. Travet sånn sett et bedre løp en Arm Bri om man tenker på tider etter galopp. Nå sist satt hun fast. Kan være et spenstig drag i denne runden. 

V4-4

La oss si det med en gang, her lukter det kruttrøyk. 2. Raket Brodde og 5. Dream Of Success er uhyre startraske. Birger Jørgensen kjører Rakett Brodde, mens Bent «turbo» Svendsen sitter opp bak Dream Of Success. Blir det ikke alt for galt, så vinner den av disse som får teten. Blir det helt vildt kan 4. Carozzo eller 6. Bosse Game dukke opp, vi tror 2. Raket Brodde har størst vinnersjanse, eller så kjører man et lås på 2 og 5. Om man jakter ytterliggere så tror vi de 4 nevnte hestene er heldekk.

 

Knud Mønster bruker ikke å gi ved dørene. Kan han svinge vinke til publikum i dag? Her sammen med krigeren Repai Merci på Bjerkebanen (foto: Eirik Stenhaug/NR)

 

Dagens mulige banker: 3. Arm Bri (V4-3)

Dagens friske objekter: 3. Eik Again (V4-1). 1. Sarek (V4-2), 5. Beachglade (V4-3)

Dagens mest overspilte: 2 Encru Cloc (V4-1), 5.Cabo Soureste (V4-2), 1. Eddie (V4-3)

Lykke til med spillet!