20.02.2021 10:31

Gulljackpot med krem objekter

Bjerke er en av våre favoritt baner. Vi ble alenevinner i V75 under klasseløpshelgen for noen år tilbake. Vi har også spilt inn flere store gevinster på landets hovedbane. Nå skal vi prøve å hjelpe deg til utbetalingslukene nok en gang. 

Gulljackpot på Bjerke lørdag 20. februar

 

(Landets hovedbane er Bjerke står for dagens V75-omgang!) 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold lørdag: noe tung bane

Nøkkelkusk: Frode Hamre

 

(Frode Hamre er omgangens nøkkelkusk på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Frode Hamre stiller som alltid med sterke kort når det er snakk om V75. Det er også tilfelle i dagens Gulljackpot omgang på Bjerke hvor han sitter opp bak to store V75-favoritter. 5 Devious (V75-3) og 1 Gonzales B.R. (V75-5)

 

(Vinnerbongen kusken Tom Erik Solberg. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Spille med Vinnerbongen? Våre andelslag kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Vinnerbongen kusken Tom Erik Solberg vant flest V75 løp i Norge i fjor, og han har innledet året på best tenklige måte. Det kan fort bli flere seire på Bjerke i kveld, og det er alltid skummelt å utelate Tom Erik på V75-bongene! 

 

(Vinnerbongen har vært alenevinner i V75 på Bjerke tidligere, og Espen Edvardsen drar frem nye godbiter til dagens omgang. Foto: Terje Andersen NR)

 

Kjøp dagens V75-tips til Bjerke her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Vi drar frem noen overskrifter til dagens V75-omgang på Bjerke. 

 

V75-1: Årets utgave av Widding-løpet er av det åpne slaget. The Red Explosion kommer tilbake etter pause og får spillernes tillit. Vi drar frem et herlig objekt direkte, som vi mener er best på kapasitet. Vi tror på topp mulighet. 

V75-2: Seiersmaskinen Spang Ole blir en av omgangens største favoritter. Trener Geir Kihle mener bakspor kun er en fordel. Vi drar frem et par supersjokk, som i hvert fall ikke vi skal ryke på i omgangen. Dette er hester, som setter den "store sal" - SJAKK MATT!

V75-3: Devious blir markert på drøye 80 prosent av innsatsene? Vi har sett større favoritter har falt tidligere. Senest sist helg på Forus hvor Madelen L.T.C. falt. Kan det bli et nytt supersjokk i dag? 

V75-5: Gonzales B.R. rundt om mener de fleste? Er det virkelig så enkelt? Vi gir deg klar tale! 

V75-6: Hamre-duoen Brenne Banker VS Troll Solen. Blir det en heftig duell, eller kan det være duket for en tredjehest? Vi har analysen klar til deg. 

V75-7: Gulljackpot kronene skal fordeles. Vi drar frem en hest, som ikke er på 5 på topp i TGN, og som holder hysterisk form. Dette kan være sjokket, som sender oss mot millionene. Denne vil du garantert like! 

 

Kjøp dagens V75 tips til Bjerke her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

P.S. - glem ikke at du får V5 tips inkludert i tipspakken - vi serverer en klink vinner innenfor V5-spillet, som i hvert fall vi skal ta oss betalt på. Få siste info, og bli med oss i lukene!

 

Husk å lever V75-spillet ditt før klokken 15.00 lørdag / lykke til med spillet!