20.03.2021 11:25

Gulljackpot med festobjekter

Vinnerbongen sin gamle hjemmebane Biri står foran oss denne lørdagskvelden. En superspennende meny hvor det kryr av sportslige godbiter. Det er også meget spennende spillmessig og vi drar frem en rekke godbiter i menyen. 

V75 fest på Biri travbane lørdag

 

(Odd Herakles sammen med Vinnerbongen kusken Tom Erik Solberg er omgangens største V75-favoritt. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Det kryr av sportslige godbiter på Biri travbane lørdag. 

 

Odd Herakles sammen med Vinnerbongen kusken Tom Erik Solberg blir omgangens i særklasse største V75-favoritt på Biri lørdag. Det er ingen enkel oppgave og alle vet at tillegg på Biri travbane aldri er noe enkelt. Blir det ny seier på lørdag, eller kan han få kamp av Ulsrud Tea og Lome Brage? 

 

(Floris Baldwin jakter seier i Steinlagers æresløp, Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Floris Baldwin kommer ut i (V75-6) sammen med Kristian Malmin. 9-åringen har imponert stort i sine siste starter i Sverige, og inntrykket sist på Åby hvor han vant på 1.10,8/1640 meter var solid. Han har trukket et vanskelig startspor i kveldens løp med mange startraske hester på innsiden ligger det an til en tøff tur. Steinlagers æresløp blir en perle og vi gleder oss stort til løpet. 

 

Tips til Biri travbane lørdag kan kjøpes her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

Vil du prøve en V75-andel sammen med Vinnerbongen finner du våre bonger her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Vinnerbongens overskrifter til omgangen: 

 

V75-1: 5 Hat Trick har radet opp med toppinnsatser for Frode Hamre og blir blytung favoritt i innledningsløpet. Vi har jobbet frem et SUPERSJOKK direkte, som går helt under radaren. Dette kan faktisk dreie seg om en KLINK VINNER. Hvis denne godbiten innfrir våre forventninger gir det oss et stort forsprang på "salen" direkte. 

V75-3: 8 Odd Herakles vinner, vinner og vinner, men kveldens oppgave er ikke enkel. Kan seiersrekken stå for fall i kveld? Vi gir deg svaret!

V75-4: 8 Oracle Tile er en herlig hest og blir klar favoritt i dette løpet selv fra spor ytterst på bilvingen. Er det snakk om en klink vinner? Eller kan det være duket for et supersjokk? Vi gi deg deilig informasjon! 

V75-7: Vi avslutter med en herlig delikatesse, som kan sende alt av bonger i søppeldunken, men ikke Vinnerbongen`s. Her lukter det tempo, og løpet kan bli kjørt opp i hendene på vårt drag. Hesten har superform og nå er det dags å ta seg kraftig betalt.