28.03.2021 11:13

Spennende søndagsløp i Bergen

Bergen travpark byr på løpene denne søndagen og det er en spennende meny som står foran oss. Flere utfordrende spilleløp kan sørge for god utbetaling i V65-spillet denne søndagen. 

V65 Bergen søndag 28. mars

 

(Svein Ove Wassberg er som alltid aktuell når Bergen kjører løp. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Svein Ove Wassberg er omgangens nøkkelkusk i Bergen. Wassberg sitter opp bak to klare favoritter innenfor V65-rammen. 8 Jailhouse Banker (V65-1) og 12 I Do It My Way i (V65-6), men begge har trukket vanskelige startspor og kommer ikke til noe dekket bord. Klaffer det dog litt med posisjonene underveis er begge mer enn gode nok for topp plasseringer i sine respektive løp. 

 

Kveldens tips til Bergen kan kjøpes her: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

(Tommy Fløysand tar turen til Bergen i kveld med to spennende starthester. Foto: Eirik Stenhaug NR)

Tommy Fløysand har med seg to spennende starthester til Bergen i kveld. 1 Alve Kongen (V65-2) og 7 Ask Major (V65-5). Begge er i skrivende stund favoritter i sine respektive løp. Førstnevnte har vist solide fartsressurser, men sist slo han på en umotivert galopp. Han kom strålende tilbake i kulissene og viste at formen er på topp. Dette er en fin 3-åring som skal bli spennende å følge utover sesongen. Er det en klink vinner, eller kan det være en favoritt i fare? Vi gir deg spennende analyser i vårt tipsbrev til Bergen i dag.  

 

Vinnerbongen har gjort klar tipsene til kveldens løp og disse ligger ute for salg på hjemmesiden. 

 

Vil du kjøpe kveldens tips til Bergen gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/1