05.05.2021 09:19

32 millioner i premiepotten

Solvalla og Bergsåker byr på V86-løpene denne onsdagskvelden. En herlig meny med flere utfordrende spilleløp står foran oss. Det er jackpot i spillet der en alenevinner kan stikke av med hele 18 millioner kroner. 

Enorm jackpot i V86-spillet onsdag!

 

(8,2 millioner ligger ekstra i åtterpotten denne onsdagen!)

 

32 millioner kroner ligger i den totale premiepotten i V86-spillet denne onsdagskvelden. Det gjør sitt til at du kan stikke av med hele 18 millioner kroner om du er alenevinner. Med andre ord. Det er helt enorme forutsetninger i spillet denne onsdagskvelden fra Solvalla og Bergsåker. 

 

(Örjan Kihlström sitter opp bak to favoritter innenfor kveldens V86. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Örjan Kihlström er av Sveriges beste kusker. Han sitter opp bak to favoritter innenfor kveldens V86-ramme. 3 Mister Hercules (V86-2) og 12 Lacille Boko (V86-6). Førstnevnte er voldsomt stor favoritt på drøye 60% av innsatsene tidlig onsdag morgen. Mister Hercules er en topphest, som blant annet vant Breeder`s Crown på Eskilstuna i fjor som 3-åring. Nå har hesten til Daniel Reden fått et nyttig løp i kroppen etter vintertrening og vi kan gå ut fra at Mister Hercules er klar for en topp prestasjon i kveld. 

 

Jörgen Westholm trener omgangens i særklasse største V86 favoritt. 9 L.Q. Widde som er markert på hele 77% av innsatsene i (V86-5). 6-åringen har fått et nyttig løp i kroppen etter pause, men stilen på storfavoritten sist var langt fra bra. Han galopperte innledningsvis og fungerte dårlig hele veien. Han var nærme galoppen flere ganger igjen på oppløpet, men Jörgen Westholm parrerte mesterlig ned oppløpet. Det er ingen tvil om at L.Q. Widde er mer enn god nok på kapasitet, men på en oppjaget sprint må han fungere bedre aksjonsmessig enn det han gjorde sist for å vinne løpet. Han møter veldig "billig" selskap og er han i nærheten av toppnivået sitt er det snakk om en god sjanse, men at man kan gå "all in" på en hest, som travet såpass dårlig som sist uten å ha sett varming før løpene er en sjanse å ta. 

 

(Vinnerbongens Espen Edvardsen er i full gang med tips og vurderinger mot kveldens V86-runde. Bonger og tips kan du kjøpe her på hjemmesiden. Foto: Terje Andersen NR)

 

Vinnerbongen er i full gang med arbeidet mot kveldens V86-jackpot. Det ligger en rekke spennende andelslag ute for salg på hjemmesiden. Både systemer og flate bonger. 

 

Espen har lagt ut dagens folkebong hvor det fremdeles er noen få andeler igjen. Vil du være med på dagens folkebong i jackpotrunden. Kan du kjøpe din andel her: https://www.rikstoto.no/Ext/Bekreft?expertGameId=f720cfa5-ff6a-4d6f-a186-bb2c846d9b32&agentId=00741&originPage=eksperten

 

Du kan også kjøpe våre tips og vurderinger til runden hvor du får grundige analyser og rangering i alle V86-løpene. Vi drar opp et par voldsomt spennende drag i runden, som i skrivende stund er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. Espen var i kontakt med en aktiv i går, som ga oss solid informasjon på et par hester. Disse rangerer vi opp på våre bonger! 

 

Vil du kjøpe vår tipspakke til Solvalla og Bergsåker onsdag - gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/3

Vinnerbongens andelslag til kveldens V86 kan du kjøpe deg inn i her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/

 

Husk å lever V86-spillet ditt før klokken 20.30 i kveld - Lykke til med spillet!