08.05.2021 11:03

Stålbanker på Åbytravet

I fjor holdt vi på å gjøre reint bord på Åbytravet på samme løpsdag. Hadde Green Manalishi vunnet finalen ville vi tømt lukene i V75-spillet, men han rotet seg dessverre vekk med galopp. Vi tror på revansje i dag, og Espen har jobbet frem en stålbanker i omgangen!

Åby travbane (open stretch banen) - Paralympia travet 08. mai - 2021

 

(Åby travbane er banen med doble open strech. Foto: Eirik Stenhaug NR)

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold lørdag: Gode 

 

En fantastisk travdag står foran oss. Finaler i pokalløpene og Paralympiatravet er hovedoppslagene denne lørdagen. Menyen er fantastisk sportslig, men det er også svært interessant i spillet. Du kan vinne hele 32 millioner kroner om du er alenevinner i V75-spillet på Åby lørdag. 

 

(Ecurie D. er et glansbilde av en hest. I dag støter han på kamerater i Paralympiatravet (V75-7) - Foto: Geir Omholt Vinnerbongen)

 

Ecurie D. (Bildet) er virkelig et glansbilde av en hest. I dag støter han på flere skarpskodde konkurrenter i Paralympiatravet. Blant annet Delia Du Pommereux, som kommer med store ambisjoner fra Frankrike. Vi skal huske på at hoppa ble fjerde i årets Prix d`Amerique og beseiret selveste Face Time Bourbon i årets Prix De France. Vi gleder oss stort til V75-7 i dag ! 

 

(Espen Edvardsen har jobbet frem en stålbanker i omgangen. Foto: Terje Andersen NR)

 

Espen Edvardsen har jobbet knallhardt med menyen gjennom hele uken. Tipsmaterialet ligger klart for salg her på hjemmesiden, og Espen kan love spenstige drag i flere av løpene. Bankeren ga et blendende inntrykk forleden og da vi så på klokka hvor fort denne travet siste biten sist kan vi ikke tro på annet enn seier. Dette er en traver, som duger langt opp i klassene og man kan forstå på kretsen rundt hesten at de har knalltro i dag. 

 

Vil du kjøpe dagens tipsmateriale til Åbytravet kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Vinnerbongen har også lagt ut en rekke spennende andelslag på "Eksperten", som du kan kjøpe deg inn i. Her er en god blanding av både "flate bonger" og "Systemer". Våre andelslag finner du her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/

 

V75 overskrifter Åby travbane lørdag 08. mai

 

V75-1: Drottning Silvias Pokal - hvem vinner? Vi fikk en sterk følelse etter kvalifiseringsløpet. Kan det være snakk om en deilig banker på direkten? Espen gir deg svaret!

V75-2: Et av omgangens beste objekter for oss. Inntrykket forleden var av beste merke, og dette er en traver treneren har store ambisjoner med i dag. Klaffer det litt med løpsopplegget er det dønn i orden!

V75-3: Önas Prince på 70% av innsatsene? "Alle" spiller banker, men vi føler enorm verdi i et par hester i løpet. Trykk kjøp og få klokkeklar melding! 

V75-4: Z. Boko lyste opp på Sørlandet sist, men i dag skal virkelig "Buller`n" og "Malmin" traveren opp til bevis. Vi har et herlig objekt i løpet, som ga et blendende inntrykk forleden. Dette tror vi kan være omgangens gavepakke!

V75-5: Easy Cash har vært overbevisende for Robert Bergh, men blir det nye Easy Cash i dagens løp? Vi har jobbet frem et SUPEROBJEKT, som så helt rå ut i kulissene forleden. Denne skal vi ta oss kraftig betalt på i dagens løp! 

V75-6: Lucky Queen Soa med "bike" for første gang, og solide rapporter på Milady Grace. Blir det en duell? Eller kan det være duket for en tredjehest, som dukker opp alene på foto? Vi har gjort analysen for deg og har herlig analyse klar! Trykk kjøp og få tordentale! 

V75-7: Ecurie D. mot Delia Du Pommereux? Eller kan Aetos Kronos dukke opp på foto? Vi har jobbet grundig med årets opplag av Paralympatravet og har analysen klar til deg. Trykk kjøp, så får du spenning til the bitter end! 

 

Innleveringsfrister Åby travbane lørdag: 

V4: 14.45

V75: 16.20

V5: 17.05

Dagens Dobbel: 18.20

 

Lykke til med dagens spill!