10.05.2021 09:55

Tilbud på ukespakke med tips

Vinnerbongen byr denne uken sine kunder på tilbud på ukespakke. Du får tips til hele syv baner for 499 kroner. Espen Edvardsen er allerede i gang med vurderingene til kveldens omgang på Leangen, og vi jobber på spreng for å hjelpe deg som kunde til utbetalingslukene. 

Tips til syv baner for 499 kroner!

 

(Espen Edvardsen serverte sine kunder en stålbanker i Allegra Gifont på Åby lørdag. Vi jobber på spreng for å finne nye gode spill denne uken. Foto: Terje Andersen NR)

 

Vinnebongen byr på ukespakke med tips denne uken. Det kryr av interessante menyer gjennom uken, og vi gleder oss stort til superjackpoten i V86-spillet på Solvalla og Bjerke førstkommende onsdag. Det ligger voldsomt med penger i potten og vi er allerede i gang med vurderingene til onsdagens løp. Omgangen ser svært spennende ut og vi ser ikke bort fra at det kan gi bra betalt på onsdag! 

 

Espen Edvardsen serverte en stålbanker i Allegra Gifont i superomgangen på Åby lørdag, men dessverre radet favorittene opp i de øvrige løpene. Utbetalingen får vi ikke gjort noe med, men flere av våre kunder tjente bra med penger i DD-spillet noe som var svært gledelig. Nå jobber vi på spreng denne uken for å gi deg de beste vurderinger før du skal levere spillet ditt. 

 

Ukespakken med tips inkluderer tips til følgende baner: 

 

Mandag: Leangen travbane - V65 og V5 tips

Tirsdag: Bjerke travbane - V75 og V5 tips

Onsdag: Solvalla og Bjerke - V86 tips

Torsdag: Forus travbane - V65 og V5 tips

Fredag: Bergen travpark - V65 og V5 tips

Lørdag: Jarlsberg travbane - V75 og V5 tips

Søndag: Momarken travbane - V65 og V5 tips

 

Vil du kjøpe vår tipspakke kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/115

 

Vi innleder uken med fransk lunsj på Jarlsberg i dag. Hvor det er enorme potter i Vinner/plass spillet. Vi mener det er et godt vinnerspill i et av løpene. 

 

3 Pegasus R.R. (Løp 4)

Pegasus R.R. har et veldig fint løp på papiret. Han travet en sterk sisterunde i seiersløpet på Momarken i mars, og rapportene i forkant av dette løpet er gode. Mikkelborg-traveren radet opp med sterke innsatser i fjor på samme tid. Han slo blant annet gode hester som Duchess Frecel, Anders U.S. og Tayno Destrier for å nevne noen i grunndivisjonsløpet på Bjerke 30/05 i fjor. Pegasus R.R. kan løse bra fra start og skulle Olav Mikkelborg komme seg foran på et tidlig tidspunkt stiger sjansene betraktelig. 

 

(Olav Mikkelborg har gode kort på hånden med Pegasus R.R. i dagens lunsj på Jarlsberg. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Vil du prøve en andel sammen med Vinnerbongen til dagens løp finner du våre spill her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/