11.05.2021 17:17

Bjerke tilbake med herlig V75 tirsdag

Endelig er Bjerke tilbake på tirsdagene. Første løpsdagen etter Corona-stoppen byr på en rekke herlige løp. Vi har jobbet frem noen solide objekter i omgangen, som i skrivende stund er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. Vi tror på topp utbetaling direkte! 

Bjerke travbane (V75) - tirsdag 11 mai

 

(Bjerke travbane arrangerer endelig travløp igjen.)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Dagens nøkkelkusk: Øystein Tjomsland

 

(Øystein Tjomsland er omgangens nøkkelkusk. Han kusker Nordsjø Odin (V75-1) og Lesja Odin (V75-6) Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Endelig er vi tilbake med V75-spill til vår spillestue Bjerke. Vinnerbongen har siden oppstarten spilt inn flere "kassegevinster" på landets hovedbane, og vi jakter stort direkte. En herlig meny med flere utfordrende spilleløp står foran oss og vi drar frem en rekke godbiter på direkten. 

 

Bankeren i omgangen mener vi skal ha en topp vinnersjanse uansett posisjon. Inntrykket sist var av beste merke, og klaffer det bare litt med løpsopplegget er det dønn i orden. Vår alternative banker i omgangen er i skrivende stund nede som et 3-4 valg i spillet, noe som for oss er helt uforståelig. Denne må ha toppsjanse sånn som vi ser det. 

 

Vil du kjøpe dagens tips til Bjerke finner du dem her: https://vinnerbongen.no/pakke/104

 

Vi har også lagt ut en rekke spennende andelslag for salg til kveldens omgang. Disse kan du kjøpe deg inn i ved å følge denne linken: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/

 

Kveldens V75 overskrifter til Bjerke travbane 11 mai: 

 

V75-1: Ulsrud Tea blir klar favoritt i innledningsløpet, men er det en "walk in the park" for Super-Tea? Vi gir et SOLID motbud, som vi tror sterkt på! 

V75-2: Oioioi, vi setter varsellampene på full styrke, og serverer dagens beste objekt. Vi tror på toppsjanse!

V75-3: Dragonfly kommer med to strake seire i bagasjen? Blir det tre strake, eller blir seiersrekken brutt i kveld? Vi gir deg svaret! 

V75-4: Milan seiler opp som klar favoritt. Vi har de siste rapportene på favoritten. Dette er info du ikke kan misse!

V75-5: Dagens spillenøtt mener de fleste. Vi har kjørt løpet i badekaret og byr på en herlig analyse. Denne vil du ikke gå glipp av! 

V75-6: Lesja Odin jakter seier nummer 31 av 32 i karrieren. Kommer den i kveld? Eller blir det en braksmell, som vinner til 10 x pengene? Vi har en herlig delikatesse på lager! 

V75-7: Pengene skal fordeles, og mange spiller Hold Me Quick. Er det trygt med en strek i finalen? Vi gir deg svaret! 

 

Innleveringsfrister Bjerke tirsdag: 

V75: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45