28.05.2021 08:55

Stålbanker innleder Elitloppshelgen

Endelig er helgen her. Elitloppshelgen på Solvalla, og det hele brakes løs med en fantastisk lunsjmeny fredag. Espen har jobbet frem en banker som vi mener skal ha en topp vinnersjanse uansett posisjon. Vi lader kanonen og håper på en flying start direkte!

Superbanker i lunsjen fredag!

 

(Elitloppshelgen er her og Örjan Kihlström kusker flere interessante hester i lunsjen fredag. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Espen Edvardsen gleder seg stort til det som komme skal denne helgen, og i lunsjen på Solvalla har han gravd dypt i løpsarkivet. Bankeren skal ha en topp vinnersjanse uansett posisjon mener Espen. Hesten er litt utenom det vanlige og vi tror veien ligger åpen til tet. Fra den posisjonen kan vi ikke se han tape sitt løp fredag. En herlig banker i en fantastisk spilleomgang! 

 

Dagens beste objekt så rett og slett helt rå ut sist. At ikke denne er favoritt i sitt løp er ikke vår feil. Hesten kommer ut med ny balanse noe vi tror kommer til å slå voldsomt ut på nettopp denne hesten. Vi tror det blir kjørt med klare ambisjoner og motstanden skremmer ikke. En badekarsvinner, som innfrir til 6-10 x pengene i totoen? 

 

Alessandro Gocciadoro pleier å forsyne seg godt av premiefatet under Elitloppshelgen. Det kan han også gjøre i år hvor han har en av forhåndsfavorittene til å vinne Elitloppet. Nemlig Vivid Wise As som har trukket innersporet i sitt kvalifiseringsløp søndag. På fredag i lunsjen sette Mika Forss seg opp bak Bella You S.M. (V65-4), som blir voldsomt hardt betrodd. Hun har over 60 prosent av innsatsene på seg da vi la ut våre tips. Vi tror hesten virkelig skal få kamp til døra i dag. Vi har jobbet frem et par SOLIDE drag i løpet, som vi tror kan utfordre den store favoritten. 

 

V65-1 er et løp de fleste klør seg i hodet, men her har vi jobbet frem en herlig utregningsvinner. Denne skal i hvert fall vi prøve oss på i lukene. Det er alltid deilig å starte med en 10 oddser i totoen. Denne skal vi prøve i alle spilleformer . Vinner/Plass/Tvilling og Trippel. Trykk kjøp på dagens tips og prøv et spill du også. Det er alltid solid omsetning på disse helgene! 

 

Vinnerbongen har lagt ut en eksklusiv tipspakke til elitloppshelgen. Denne tipspakken inkluderer tips til både lunsjen fredag + V75 Solvalla (lørdag og søndag) - denne tipspakken kan du kjøpe her - https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/116

 

Vil du kun ha lunsj tipsene fredag kjøper du dem her - https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/117

 

Våre "Eksperten" andeler til helgens løp finner du her - https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/

 

(Espen Edvardsen har jobbet frem solide objekter i fredagens lunsjomgang på Solvalla. Prøv et lodd sammen med oss. Foto: Terje Andersen NR)