29.05.2021 10:05

32 millioner til en alenevinner i V75

80 millioner kroner ligger i premiepotten og du kan vinne hele 32 millioner om du er alenevinner i V75-spillet på Solvalla i dag. En mektig meny hvor det kryr av interessante spillobjekter. Espen drar opp flere godbiter, og bankeren er av det friske slaget! 

Solvalla travbane - lørdag 29.05 

(Elitlopps lørdagen står foran oss. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 196 meter

Baneforhold: Perfekte forhold lørdag

Nøkkelkusk: Örjan Kihlström 

 

 

Lørdagens V75 er en av årets mest interessante V75-omganger, og denne menyen er virkelig spennende spillemessig. Voldsomt høy omsetning og utrolig gode hester på startstreken. Vi har innhentet toppinformasjon på en rekke hester i omgangen, og jobbet knallhardt i løpsarkivet gjennom hele uken for å gi deg det beste av det beste i forkant av dagens V75-omgang. 

 

Det ligger 80 millioner i premiepotten og du kan vinne hele 32 millioner kroner om du er alenevinner i V75-spillet på Solvalla lørdag. Menyen ser utfordrende ut på forhånd og vi ser ikke bort fra at det kan gi voldsomt godt betalt. 

 

Vil du kjøpe V75-tipsene til Solvalla lørdag gjør du det her:https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

(Örjan Kihlström er omgangens "nøkkelkusk" Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Her er dagens overskrifter til Solvalla lørdag: 

 

V75-1: Vi drar frem et par steindype drag direkte. Vi har en idè på hvordan løpet blir kjørt, og skulle vårt objekt komme seg til tet kan den lede hele veien, og det til BRAKODDS. Denne hesten kan sette de fleste spillere "sjakk-matt" direkte!

V75-2: Rotate er på alles lepper, men vi er ikke sikre på at det er en klink vinner. Vi drar frem et SOLID objekt, som vi mener skal ha topp vinnersjanse uansett posisjon. Dette er en topphest i grunnlaget som vi tror STERKT på! 

V75-3: Cab Lane har vunnet sportrekningen kontra sine argeste konkurrenter. Er det en typisk "spets och slut" vinner, eller kan det være duket for et supersjokk? Vi gir deg svaret! 

V75-4: Et herlig løp står foran oss med mange gode hester i klassen. Gogobet Sisu er omgangens store "snakkhest" - er det slik at det er en klink vinner? Eller? 

V75-5: Voldsomt fint spilleløp hvor mange klør seg i hodet. Det gjør ikke vi, for her har vi analysen klar. Trykk kjøp og få tordentalen servert i mailboksen din. 

V75-6: Double Exposure blir omgangens største favoritt, men er det en stor favoritt som innfrir? Blir Örjan sluppet til tet, og siden er løpet kjørt? Eller hva tenker vi? 

V75-7: Harper Hanover blir en perle. Vi har analysen klar, og vi løper inn i DD-lukene, for vårt objekt har sett lekker ut i det siste. Denne godbiten skal vi hente mye penger på i DD-spillet. Trykk kjøp og få analysen av løpet!

 

Innleveringsfrister Solvalla lørdag: 

V4: 14.30

V75: 16.20

V5: 17.05

Dagens Dobbel: 18.20

 

Lykke til med helgens spill!