05.06.2021 11:33

Ferrari på seierstokt i Bergen

Ferrari B.R. imponerte voldsomt på Biri travbane for 14 dager siden. Denne lørdagen tar Per Oleg Midtfjeld med seg Ferrarien sin til Bergen travpark. Blir det ny seier i dag?

Bergen travpark lørdag 05 juni 

 

(Bergen travpark byr på topp sport lørdag.)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode

Nøkkelkusk: Per Oleg Midtfjeld

 

(Ferrari B.R. blir klar favoritt i V75-4 på Bergen i dag. Foto. Eirik Stenhaug NR)

 

Per Oleg Midtfjeld tar med seg sin stjernetraver Ferrari B.R. til Bergen travpark denne lørdagen. Han har fått to løp i kroppen etter Frankrike oppholdet i vinter og innsatsen sist på Biri var av beste merke. Han måtte gjøre grovjobben på utsiden av Gigant Invalley, men Midtfjeld-traveren sto for det og vant sprettlett på en 12-tid over full distanse noe som var imponerende. Nytt løp i dag og forutsetningene er perfekte. Blir det ny triumf for Ferrari B.R. denne lørdagen? 

 

Vinnerbongen sine andelslag denne lørdagen kan du kjøpe her - https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/

 

V75 omgangen byr på et par utfordrende spilleløp. Espen Edvardsen drar opp en 2-prosenter alene inn i A-puljen. Hesten er helt "bortglemt" av spillerne. I våre øyne er han av feltets beste på kapasitet og vi ser ikke bort fra at denne delikatessen sitter tidlig i tet og fra den posisjonen kan han lede løpet hele veien. 

 

Vil du kjøpe dagens tips til Bergen gjør du det her - https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Her er dagens V75 overskrifter til løpene i Bergen lørdag: 

 

V75-1: Et herlig stayerløp innleder lørdagen i Bergen. Vi drar frem et friskt holdepunkt direkte. Denne tror vi har toppsjanse uansett posisjon. Trykk kjøp og få klar tale direkte!

V75-2: Vidåpent hoppeløp mener mange. Vi har en spennende ide, som skal ha gode muligheter i et løp som dette. Blir ikke favoritt og oddsen er svært lokkende. 

V75-3: Kavaleren blir stor favoritt til tross for langt tillegg. Er det en favoritt som står, eller kan det være duket for skrell? 

V75-4: Ferrari B.R. var voldsomt imponerende i seiersløpet sist. Er det en storfavoritt som står, eller kan han få kamp til døra? Vi gir deg klar tale! 

V75-5: Idu Bork var voldsomt imponerende vinner sist på en 23-tid over full distanse. Er det en stor favoritt som innfrir, eller kan det være duket for et supersjokk? 

V75-6: Double Trouble E.P. har vært overbevisende i seiersløpene. Blir det tet og slutt for storfavoritten? 

V75-7: Et herlig spilleløp avslutter dagen i Bergen, og her har vi jobbet frem gull. Vi har kjørt løpet i "badekaret" og kommet frem til en deilig vinner. Her kan vi sette den store "salen" sjakk-matt! 

 

Innleveringsfrister Bergen travpark lørdag 05 juni. 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50