17.07.2021 11:32

Internasjonal V75 på Årjäng lørdag

Helt enorme forutsetninger i spillet på Årjängstravet lørdag. Hele 90 millioner ligger i premiepotten og du kan vinne 50 millioner om du er alenevinner i V75-spillet. Vi har jobbet frem noen voldsomme objekter i runden. Husker du da vi serverte Uza Josselyn, som en delikatessebanker på samme løpsdag for noen år tilbake? 

V75 Årjäng lørdag 17 juli - 90 millioner i den totale premiepotten!

 

(Du kan vinne 50 millioner om du er alenevinner på Årjäng lørdag.

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 205 meter

Baneforhold lørdag: Gode

 

Årjängstravet har vært en lykkebane for Vinnerbongen. For noen år tilbake på samme bane serverte vi Uza Josselyn som hovedbanker i Årjängs Stora Sprinterlopp. Da Erik Adielsson krysset mål linjen først ble det luketømming for Vinnerbongen sine kunder. 

 

(Örjan Kihlström er som alltid aktuell. Det er han også i dag hvor han sitter opp bak en rekke spennende hester i V75-spillet. Foto: Eirik Stenhaug NR.)

 

Nye muligheter i dag hvor det er en helt fantastisk løpsdag som står foran oss. Sportslig kryr det av godbiter, men omgangen er også spennende spillemessig. Det er jackpot i spillet. 90 millioner ligger i premiepotten og du kan vinne hele 50 millioner om du er alenevinner i spillet. 

 

Vil du kjøpe våre tips til Årjäng i dag kan du gjøre det her - https://vinnerbongen.no/pakke/6

Vil du bli med på et av våre "Eksperten" andelslag finner du dem herhttps://vinnerbongen.no/eksperten

 

Vi har jobbet knallhardt i løpsarkivet gjennom hele uken for å servere deg som kunde de beste godbitene i omgangen. Hovedbankeren er i skrivende stund ikke favoritt noe som gjør omgangen ekstra spenennde. For oss er det helt uforståelig at ikke vår banker er favoritt i spillet, men da er det bare å takke og ta imot. Her skal vi virkelig ta oss betalt. 

 

(Ferrari B.R. og Per Oleg Midtfjeld prøver seg i Årjäng Stora Sprinterlopp i dag. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Vinnerbongen sine overskrifter til V75-omgangen på Årjäng lørdag: 

 

V75-1: Et meget åpent løp mener de fleste. Vi har kjørt løpet i "badekaret" og har en spennende analyse. Klikk kjøp og få vår vurdering av løpet. 

V75-2: Favoritten er i stor fare mener vi. Her drar vi opp et par solide objekter, som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. 

V75-3: Et voldsomt sterkt felt. Born Unicorn, Rotate og Upstate Face, som var enorm i seiersløpet sist. Hvem vinner? Vi har analysen klar. 

V75-4: Ulvsåsen er på "alles" lepper - er det en storfavoritt som innfrir, eller kan det være duket for supersjokk? Vi gir deg svaret! 

V75-5: Her klør spillerne seg i hodet, men Vinnerbongen drar frem et dynamitt objekt, som kommer til å rense skikkelig i totoen. Ja, dette kan faktisk være en klink vinner. 

V75-6: Svecak Palma var et lekkert skue i Goop-debuten sist på Solvalla. Blir det ny seier? Nja, vi drar opp et deilig drag fra dypet, som vi mener har toppsjanse om det klaffer litt med løpsopplegget. 

V75-7: Click Bait var lekker da han danset rundt Färjestad banen sist på en 10-tid full vei. Blir det ny seier i dag? Trykk kjøp - vi har svaret! 

 

Lever V75-spillet ditt før klokken 16.20 i dag. - lykke til med spillet!