18.07.2021 13:33

Strong Pepper fikset feriepenger!

Det ble en stor dag for Vinnerbongen sine kunder på Årjäng i går. Hovedbankeren vår i omgangen Strong Pepper innfridde våre forventninger til fulle. Dagfinn Aarum kjørte det perfekte løpet og da han angrep ut i oppløpet avgjorde den flotte 5-åringen til Hans Christian Holm direkte. Vinnerbongen kom i mål på tre andelslag og flere av de øvrige lagene fikk en bråte med fem og seks rette. Vi omsatte for 262.965 kroner i V75-spillet og totalt spilte vi inn 3.255.030 kroner.

Ny fest på Årjängstravet!

 

Årjäng har vært en lykkebane for Vinnerbongen sine kunder. For noen år siden tømte vi lukene da Erik Adielsson vant Årjängs Stora Sprinterlopp med Uza Josselyn. I går var det dags igjen da Dagfinn Aarum vant med hovedbankeren vår Strong Pepper, som vi mente hadde et «gaveløp» på papiret. Vi mente hesten burde stått på mellom 30-35 % av innsatsene, og da hesten kun var et fjerdevalg i spillet på 15 % måtte vi ta oss betalt.

 

Dagfinn Aarum kjørte det perfekte løpet og fant ryggen på den hardeste konkurrenten Barolo Roc og Björn Goop. Da det gjensto runden til mål dro Strong Pepper ut i angrep og da gikk Goop ut foran med Barolo Roc. I utgangen av siste sving dro Aarum ut i angrep og da avgjorde Strong Pepper på direkten, og våre kunder kunne juble da den norske 5-åringen krysset mållinjen først. 

 

Vi hadde solid tro på Capital Gain C.C. i V75-2 sammen med Oskar Kylin Blom. Hesten fikk teten uten sverdslag, men fikk siden tøft press av Erve Zet noe som satt seg i beina til slutt. Capital Gain C.C. holdt uansett farten strålende til andreplassen. Vi hadde fått V75 på en bråte med bonger om Kylin Blom hadde holdt unna, men dessverre ble han tatt ned kort før mål av Himalaya Sisu, som ble for sterk i sluttfasen av løpet.

 

(Åsbjørn Tengsareid vant med Ask Major, som var en av de som sørget for stor oppgang i V75-spillet i går. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

De tre andelslagene som var med til siste avdeling sto med fire hester igjen på bongen. Da Alessandro Gocciadoro vant hovedløpet med Vernissage Grif havnet utbetalingen på solide 842.410 kroner.

 

Vi omsatte V75 spill for 262.965 kroner og totalt spilte vi inn 3.255.030 kroner. Med andre ord en fantastisk dag for våre kunder. Vi gratulerer så mye.

 

Det er nye muligheter i dag, og vi jakter store kroner på Momarken i kveld hvor det ligger drøye halvmillionen ekstra i sekserpotten. Det er flere gode objekter i runden som vi drar frem i vårt tipsbrev. Vi har allerede fått mange meldinger av kundene som takket for vurderingene i går, og mange hentet bra med penger på Strong Pepper noe som er ekstra hyggelig.

 

Vil du kjøpe dagens tips til Momarken kan du gjøre det her – https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

Vil du prøve en andel sammen med oss til jackpotomgangen på Momarken finner du dem her - https://vinnerbongen.no/eksperten