09.08.2021 10:53

Ukespakke med tips til superpris

Vinnerbongen byr sine kunder på ukespakke med tips til superpris. Du får tips til hele syv baner denne uken for kun 399,- kroner. Tips til en enkelt V75 omgang koster normalt 249,- kroner, så denne uken får du mye for pengene. Best av alt er at det kryr med interessante menyer gjennom hele uken. 

Superpris på ukespakke med tips denne uken!

 

Vinnerbongen har de siste ukene fått flere henvendelser av kunder som ønsker ukespakke med tips. Dette for at de vil benytte våre råd og vink i sine egne oppsett.

For noen uker tilbake serverte vi Strong Pepper som en deilig banker i vårt tipsbrev til V75-spillet på Årjäng, som sørget for at flere av våre kunder, som kjøpte vår "tipspakke" den aktuelle dagen hentet gode penger i alle spilleformer. Det er selvølgelig svært gledelig. Vi legger ned voldsomt med tid i våre tips og da er det ekstra morsomt at kundene som kjøper tipspakkene kan hente penger i utbetalingslukene.

 

(Strong Pepper sørget for "luketømming" på Årjäng for noen uker siden. Flere av våre kunder hentet gode penger den dagen. På lørdag er han på startstreken igjen på Åby. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Denne uken har vi lagt ut tipspakke som tar for seg de aktuelle omgangene gjennom uken. Blant annet V86-omgangen på Solvalla onsdag hvor det er solid jackpot med hele 5,5 millioner ekstra i potten. Vi tar også for oss den Internasjonale V75 omgangen på Åby førstkommende lørdag hvor det liggere 60 millioner i premiepotten, og ved første øyekast ser omgangen voldsomt spennende ut.

 

Du må merke deg at om du vil benytte deg av vårt tilbud må du kjøpe vår ukespakke før klokken 23.30 mandag 09.08 - tilbudet gjelder kun mandag! 

 

Vil du kjøpe vår "ukespakke" denne uken følger du denne linken - https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/119

 

(Espen Edvardsen er allerede i gang med arbeidet denne uken for å gi deg som kunde de beste vinnerne fra "løpsarkivet" - Foto: Terje Andersen NR)

 

Hva kan vi vente oss den kommende uken? 

Den kommende uken kryr det av spennende menyer. De mest interessante omgangene foreløpig er selvfølgelig onsdagens V86-meny fra Solvalla hvor det liggere nærmere 5,5 millioner ekstra i åtterpotten. V86 er i våre øyne det beste travspillet som er om dagen og vi ser ofte at det ikke er store skrellen som skal til før det gir voldsomme utbetalinger. Menyen onsdag ser utrolig spennende ut og vi har allerede innhentet god informasjon på et par hester som dukker opp innenfor V86-rammen. 

Espen har et bredt kontaktnett i Sverige og kjenner flere av de beste aktive, og ikke minst har han flere folk som er rundt på de største arenaer og får med seg de siste forberedelsene før start. Dette er viktige elementer vi tar med oss i våre vurderinger som vi serverer du som kunde. 

Lørdag er det Internasjonal V75 fra Åby. En herlig meny med Åby Stora Pris som rosinen i pølsen. Flere av rammeløpene holder også skyhøy klasse og vi gleder oss stort til å gå i gang med arbeidet. Strong Pepper som sørget for luketømming på Årjäng stiller også til start denne lørdagen. Blir det ny seier? 

 

Vår ukespakke med tips inkluderer tips til følgende baner: 

 

Mandag - Leangen travbane (V65 og V5 tips)

Tirsdag - Bjerke travbane (V75 og V5 tips)

Onsdag - Solvalla travbane (V86 tips - JACKPOT med nærmere 5,5 millioner ekstra i åtterpotten)

Torsdag - Bergen travpark (V65 og V5 tips)

Fredag - Biri travbane (V65 og V5 tips)

Lørdag - Åby travbane (V75 tips - Internasjonal V75 med hele 60 millioner i premiepotten)

Søndag - Forus travbane (V65 og V5 tips) 

Tips til alle de nevnte banene for kun 399,- kroner - lykke til med spillet gjennom uken! 

 

PS: Husk at om du ønsker å benytte deg av "ukespakke" tilbudet, så gjelder dette kun mandag. Tipspakken må være kjøpt før klokken 23.30 

 

Tipspakken kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/119