14.08.2021 11:04

Internasjonal V75 på Åby lørdag

Åby Stora Pris står foran oss på Åbytravet denne lørdagen. Herlige spilleløp og fantastisk sport står foran oss. Flere norske tar turen over grensen og vi gleder oss stort til det som komme skal. Sist det var Internasjonal V75 ble det luketømming i spillet for Vinnerbongen sine kunder. Blir det gjentagelse i dag? 

Åby travbane lørdag

 

(Åby travbane er banen med "dobbel open stretch". Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 180 meter

Baneforhold: Gode

Omgangens nøkkelkusk: Örjan Kihlström 

 

(Örjan Kihlström kusker en rekke aktuelle V75-hester i dagens omgang på Åby og "gubben i lådan" er omgangens nøkkelkusk. Foto: Eirik Stenhaug)

 

En fantastisk V75-omgang står foran oss denne lørdagen. Det som gjør omgangens ekstra interessant er at det er Internasjonal V75 med enorm omsetning. Det ligger 60 millioner i den totale premiepotten og du kan vinne hele 24 millioner om du er alenevinner i V75-spillet. 

 

Sist det var Internasjonal V75 på Årjäng kunne Vinnerbongen sine kunder hente ut drøye 3-millioner kroner i lukene. Vi omsatte spill den dagen for 262.965 kroner, så det ble enorm netto den dagen. Les mer om suksessen her - https://www.rikstoto.no/Nyheter/Aktuelt/2021/juli/eksperten-suksess-i-v75?fbclid=IwAR18yERK9CznzFFbO-DhyMZQkaKgmcMiHQNfjeltk2vVj_wcSgrw4pz03PA

 

Det var også flere av våre trofaste kunder, som kjøper våre tips som også kunne hente gode penger i lukene den dagen. Dette er kunder som bruker våre tips/analyser til egne oppsett. 

 

Tipsene til Åby lørdag ligger klare, og disse kan du kjøpe ved å følge denne linken: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Vil du prøve et "eksperten" spill med Vinnerbongen til omgangen på Åby lørdag, så følger du denne linken: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/

 

I vårt tipsbrev som ligger for salg på hjemmesiden byr vi på følgende overskrifter lørdag: 

 

(Strong Pepper sørget for fest på Årjäng. Vinner han på nytt lørdag? Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

V75-1: Maestro Crowe er en tanks som trives på lengre distanser. Han sto for en voldsom prestasjon på Axevalla sist. Er det snakk om en utgangshest? Vi spekulerer imot og byr på et herlig objekt direkte! 

 

V75-2: Omgangens spillenøtt mener mange, men her har vi brennhet informasjon å by på. Dette kan være hesten som gir oss et enormt forsprang på "salen". Trykk kjøp og få dynamitt servert i innboksen din. 

 

V75-3: Svecak Palema har imponert stort i to strake for Björn Goop. Vanskelige forutsetninger i dag, men hoppa til Goop er brenngod. Det skal hun også være for å slå vårt objekt. Her drar vi frem en godbit til 6-10 x pengene! 

 

V75-4: Zion Font har vært brenngod i seiersløpene og dette ser ut til å være en traver litt utenom det vanlige. Er det vits å spekulere imot stor favoritten? Kan det være duket for et supersjokk? Vi gir deg klar tale! 

 

V75-5: Born Unicorn har vært enormt god i det siste. Er det snakk om en klink vinner, eller kan det være duket for et supersjokk, som går helt under radaren? Vi har kjørt løpet i badekaret. 

 

V75-6: Strong Pepper sørget for fest for våre kunder sist på Årjäng. Han går opp en klasse til dagens løp, men hesten til Hans Christian Holm er god? Hvordan løser Vinnerbongen dette løpet mon tro? Trykk kjøp og få spennende analyse! 

 

V75-7: Åby Stora Pris avsluttet V75-spillet og millionene skal fordeles. Vi byr på dagens beste spill. Vinner vårt objekt blir ikke Dagens Dobbel oddsen på under 20 x pengene. Dette tror vi er snakk om en toppsjanse uansett posisjon. Trykk kjøp og få tordentale! 

 

Innleveringsfrister Åby lørdag: 

V4: 14.45

V75: 16.20

V5: 17.05

Dagens Dobbel: 18.20

 

Lykke til med lørdagens spill!