21.08.2021 11:15

Enorm info på jackpot bankeren

Gulljackpot på Forus denne lørdagen. Syverpotten dobles og du som spiller kan vinne hele 16 millioner kroner i V75-spillet om du er alenevinner. Espen har jobbet knallhardt med menyen gjennom uken og byr på en rekke godbiter. Her tror vi det kan gi penger i bøtter og spann. 

Forus travbane

 

(Forus travbane byr på en herlig V75-meny denne lørdagen. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Banelengde: 950 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode 

Nøkkelkusk: Frode Hamre

 

(Frode Hamre er som alltid aktuell og i dag sitter han opp bak omgangens største V75-favoritt Bill`s Man i (V75-4) Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Gulljackpot på Forus denne lørdagen. Det vil si at syverpotten dobles og du som spiller kan stikke av med hele 16 millioner kroner om du er alenevinner i V75-spillet. 

Omgangen på Forus ser ekstremt spennende ut og Espen har jobbet frem noen utrolig spennende objekter i runden. Vi velger faktisk å lansere en banker, som i skrivende stund ikke er favoritt, og vi blir overrasket om han blir favoritt ved spillestopp klokken 15.00. 

Espen måtte ta telefonen opp for å sjekke opp hesten før tipsene ble lagt ut. Kusken var helt inne på samme spor som oss noe som gjorde banker-valget svært enkelt. Prosenten på denne delikatessen er svært lokkende, og skulle vi treffe på denne bankeren har vi fått et enormt stort forsprang på den store "sal". Dette kan være bankeren som fører oss mot de virkelig store kronene i dagens V75-spill på Forus. 

 

Vil du kjøpe dagens tips til Forus gjør du det ved å trykke på denne linken - https://vinnerbongen.no/pakke/6

Dagens "ekspeten" andelslag kan du kjøpe deg inn i her - https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/

 

Dagens tips overskrifter til Forus lørdag 23 august: 

 

V75-1: Tom Erga har hatt et enormt år så langt, og han får spillernes tillit i V75-innledningen med gode Idu Bork. Er det en klink vinner, eller kan det være duket for skrell direkte? Vi gir deg tordentale! Trykk kjøp og få enorm info!

 

V75-2: Herlig spilleløp hvor det fort kan skrelle. Vi drar opp en hest, som virkelig har sett fin ut i det siste. Dette kan fort være en klink vinner. 

 

V75-3: Voje Piril har tapt sportrekningen, men dette er en utrolig god hest i grunnlaget. Er det snakk om en vinner, eller kan det være duket for et dybdedrag? Vi har analysen klar. 

 

V75-4: Bill`s Man er "alles" holdepunkt i denne V75-runden? Er det grønt lys, eller kan det være duket for sjokk? Vi setter varsellampene på full styrke!

 

V75-5: Dagens mest åpne løp mener "spillerne" - vi drar frem omgangens beste spill, og her skal vi virkelig ta oss betalt. Hesten så helt rå ut sist, og dette er en skreddersydd oppgave. Kan det være en frekk banker? 

 

V75-6: Troll Solen, Søndre Jerkeld og Super Tea. Hvem vinner? Vi har analysen klar til deg!

 

V75-7: Pengene skal fordeles i V75-spillet og vi har MILLIONDRAGET klart til deg. Dette er en gavepakke av de sjeldne. Trykk kjøp og få gavene sendt direkte i din INNBOKS! 

 

Innleveringsfrister Forus lørdag: 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50