23.08.2021 09:53

Vinnerbongens ukespakke ligger for salg

Flere av våre kunder har etterlyst ukespakke. Nå har vi lagt ut ukespakke for salg. Her kan du sikre deg tips til hele syv baner til redusert pris. Vil du benytte deg av tilbudet må du gjøre det innen mandag kveld. 

Ukespakke - tips til hele syv baner denne uken!

 

(Vinnerbongens Espen Edvardsen er allerede i gang med tipsene til Momarken mandag. Foto. Terje Andersen NR)

 

Ukespakken byr på tips til hele syv baner denne uken. Banene du får tips til er følgende baner: 

Mandag - Momarken travbane (V65 og V5 tips)

Tirsdag - Jarlsberg travbane (V75 og V5 tips)

Onsdag - Solvalla og Åby (V86-Express tips)

Torsdag - Bjerke travbane (V65 og V5 tips)

Fredag - Bjerke travbane (V65 og V5 tips) 

Lørdag - Klosterskogen travbane (V75 og V5 tips) 

Søndag - Sørlandets travpark (V65 og V5 tips) 

Alt dette får du for kun 499 kroner - tipspakken kan du kjøpe her - https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/121

 

Forus lørdag ble en suksess for kundene som kjøpte våre tips på vinnerbongen.no . Tipsene satt klokkerent og flere av våre trofaste kunder hentet gode penger i utbetalingslukene. 

Dette var informasjonen vi serverte på Forus lørdag: 

V75-1:

Her kommer omgangens i særklasse beste spill for oss og vi kan ikke annet enn å anbefale bankerspill direkte, og det er ikke på favoritten Idu Bork. Vi tok telefonen til Kjetil Djøseland i morgentimene for å høre hans tanker rundt V75 innledningen og han var helt enig i vår analyse. Han mener at det er store sjanser for at 9 Smedheim Staut sitter tidlig i tet, og da skal virkelig favoritten stå tidlig opp for å slå vår banker i omgangen. Det Djøseland fryktet mest var at 7 Soten stikker imellom på startsiden, og holder Smedheim Staut ute. Han prøvde å ta imot Smedheim Staut ved en tidligere anledning, men da skrittet Soten i mål. Derfor tror vi det er store sjanser for at Smedheim Staut sitter tidlig i tet og fra den posisjonen kan vi ikke se han tape dette løpet. Han får voldsom fart fra springsporet i volten på Forus og han hadde aldri kjent Smedheim Staut bedre enn det han var i sin siste start. Hesten har trent strålende siden det siste løpet og formen er helt på topp. Han har respekt for favoritten Idu Bork, men han mente det skilte alt for mye på kryssene disse to imellom. Han mente også at Idu Bork taper innledningsvis i og med han står i innersporet på volten. Det så vi også i det siste volteløpet han startet i på Forus da Tysvær Mikkel vant. Smedheim Staut var meget god toer bak Kavaleren på Momarken nest sist, og fulgte opp med en strålende innsats sist på Forus hvor han vant på 24,8/2040 meter, og da la han inn underkant av 24 den siste runden noe som var imponerende. Har han dagen og leverer opp mot det han har vist i sine siste starter kan vi ikke spekulere imot Smedheim Staut i dette løpet. Omgangens i særklasse beste spill og en herlig banker direkte.

 

V75-4:

6 Emoji er omgangens i særklasse beste objekt. Når Flemming Jensen velger å ta turen til Forus med sin øyensten er det med klare ambisjoner. Vi skal huske på at dette var en av favorittene til det danske Derby og det var mot hester som Extreme, som var blant favorittene til å vinne Ulf Thoresen Grand Intenational mot Moni Viking & co. Når det gjelder Emoji så er dette en traver som Flemming Jensen holder ekstremt høyt. Han mener dette er stallens neste stjerne og det sier det meste om ambisjonsnivået rund denne hesten. Broad Bahn-sønnen kom tilbake etter en måneds pause på Jägersro sist, og hesten sto for en meget sterk prestasjon som toer bak gode Oscar L.A. noe som var svært imponerende. Han slo blant annet en såpass god hest som Rackham den dagen, og da vi så hvor god den hesten var forrige helg på Åby var det en solid innsats. Han skal normalt ha gått mye frem med det løpet i kroppen, og til dagens løp river de av alle fire skoene og setter på en amerikanervogn for aller første gang noe som er svært spennende. Dette er en traver langt utenom det vanlige, og når hesten i skrivende stund er markert på 13 prosent av innsatsene må vi bare ta oss kraftig betalt. Dette kan fort være en klink vinner til brakodds.

 

(Flemming Jensen hadde en stor dag på Forus lørdag hvor han vant med både Emoji og Eros Zola innenfor V75-rammen. Emoji var Vinnerbongens store objekt mot favoritten Bill`s Man. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

V75-5:

1 Gone Dancing er et spennende objekt i dette løpet. Hesten trives på distansen noe han viste på samme bane i desember i fjor hvor han slo gode hester som Z. Boko, Orlando G.M. og Anders U.S. for å nevne noen. Er Tengsareid-traveren i nærheten av formen han hadde den dagen i dag skal det en veldig god hest til for å slå Gone Dancing i dette løpet. Broadway Hall-sønnen har fått et nyttig løp i kroppen etter pause og han ble sittende fast med masse krefter igjen på lager ved den anledning. Hesten skal normalt ha gått mye frem med det løpet i kroppen og Tengsareid virker veldig opp på hesten sin i forkant av dette løpet. Skulle han forsvare innersporet på startsiden tror vi han holder et jevnt hardt tempo i front for å gjøre det vanskelig for tilleggshestene. Har han dagen og leverer opp mot toppnivået sitt er det snakk om en god vinnersjanse. Han er i skrivende stund markert på 7,2 prosent av innsatsne noe som er alt for lite i forhold til vinnersjansen i løpet.

 

Smedheim Staut, Emoji og Gone Dancing la grunnlaget for en fin lørdag på Forus. Vi håper at våre analyser gjennom kommende uke kan føre deg som kunde til utbetalingslukene nok en gang. Vi skal i hvert fall gjøre vårt beste for at nettopp det skal skje. 

 

Tipsene til Momarken mandag er snart ferdig og vi kan love en rekke godbiter i omgangen. Vi har innhentet superinfo på et objekt som gjør en svært spennende start i kveld. Hesten har sett utrolig fin ut i trening og vi ser ikke bort fra at det kan være en deilig vinner, som gir mot 5-6 x pengene i totoen. Vi skal i hvert fall ta oss betalt på denne godbiten. 

 

Hvis du vil benytte deg av vår tipspakke denne uken må du kjøpe den i løpet av dagen. Tilbudet gjelder kun mandag!

 

Ukespakken kjøper du her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/121