28.08.2021 11:57

Ny superklaff i V75 Klosterskogen

Forrige lørdag serverte vi helt enorme vurderinger til Forus. Smedheim Staut var en banker som holdt stikk. Emoji og Gone Dancing var herlige tips-enere som innfridde våre forventninger til fulle. Vi håper å gjenta suksessen denne lørdagen og vi drar frem en rekke godbiter i menyen på Klosterskogen! 

V75 Klosterskogen travbane lørdag 28. august 

 

(Årets mest interessante V75-omgang står foran oss på Klosterskogen)

 

Banelengde: 800 meter

Oppløpslengde: 220 meter

Baneforhold: Gode

Nøkkelkusk: Eirik Høitomt 

 

(Eirik Høitomt er omgangens nøkkelkusk. Han sitter opp bak omgangens største V75-favoritt, Lille Helge (V75-5) - Foto: Eirik Stenhaug NR

 

Tipsformen er helt på topp og forrige lørdag serverte vi enorme vurderinger til løpene på Forus. Flere av kundene som kjøper våre tips her på Vinnerbongen klarte syv rette etter å ha kjøpt våre vurderinger noe som er ekstra gledelig. 

Smedheim Staut var en banker som holdt stikk. Utgangshestene Emojo (senket storfavoritten Bill`s Man) og Gone Dancing var herlige utgangshester som viste veien til en fin lørdag. 

 

Nye muligheter denne lørdagen på Klosterskogen og menyen er helt enorm. Det er høy vanskelighetsgrad på løpene og det er flere av løpene som har mange vinnerkandidater. Vi har jobbet iherdig i løpsarkivet og vi innhentet svært spennende info på flere hester gjennom våre dager på Bjerke travbane. Disse godbitene skal vi virkelig prøve å ta oss betalt på denne lørdagen. Vi drar blant annet opp en hest som er spilt på 0,9 prosent av innsatsene opp i A-puljen. Du hørte riktig. 0,9 prosent av innsatsene. Hva som har skjedd her kan ikke vi svare på, men om dette objektet innfrir våre forventninger setter vi alle "sjakk matt". 

 

Vil du kjøpe våre vurderinger til Klosterskogen sin V75-omgang i dag gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Vil du prøve en "eksperten" andel sammen med vinnerbongen kjøper du din bong her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/

 

Dagens V75 overskrifter til omgangen på Klosterskogen travbane: 

 

V75-1: Hoppeløp innleder V75-omgangen. Forrige helg lanserte vi Smedheim Staut direkte som omgangens banker. I dag har vi et helt rått objekt, som går helt under radaren. Vi tror dette er gavepakken som gir oss en "flying start" direkte! 

 

V75-2: Broadway Salt er på alles lepper. Spets och slut mener "salen". Vi er ikke det dugg sikre på at dette er en favoritt som innfrir. Vi har jobbet intenst i løpsarkivet og byr på dynamitt. Dette kan være en gavepakke av de sjeldne. Trykk kjøp og få tordentale! 

 

V75-3: Kringelandnehemja vant sprettlett fra tet sist på hjemmebanen Sørlandet. Helt andre forutsetninger i dag med 40 meter tillegg. Blir det ny triumf for hesten til Johan Kringeland Eriksen, eller kan det være duket for supersjokk? Vi byr på herlig info! 

 

V75-4: Constant Caviar har vært utrolig god i det siste, og alt ligger vel til rette for en ny topp plassering? Eller? Hva tenker vi om startsiden? Løpsopplegg, og hvem er først på foto? Vi har deilig rapport til deg ! 

 

V75-5: Lille Helge og alle løper til lukene. Banker - og bla om mener de fleste. Har de lest løpet riktig, eller kan det være verdt å bruke litt mer tid på dette løpet? Vi har jobbet frem et objekt av de sjeldne. Dette kan være en dynamitt vinner, som virkelig skaper vei i vellinga. Trykk kjøp og få en analyse du vil like. 

 

V75-6: Dancing Queen i sitt livs form, Ian B.R. som kommer med sterke rapporter. Mange har ambisjoner. Vi har gjort analysen klar og byr på en deilig utregningsvinner. Trykk kjøp og få deilig info i innboksen din. 

 

V75-7: Pengene skal fordeles og vi byr på et DD-objekt, som vil sende oss til oddser godt over 10 x pengene. Takk for maten ! 

 

Innleveringsfrister Klosterskogen travbane lørdag: 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50

 

Lykke til med dagens V75-spill - husk å lever spillet ditt før klokken 15.00!