30.08.2021 12:58

Kjøp auksjonshest med Vinnerbongen!

Klasseløpsauksjonen nærmer seg med stormskritt og vi har sett oss ut tre hester som ser utrolig spennende ut i katalogen. Vinnerbongens Espen Edvardsen har allerede vært å sett på noen av åringene. Har Espen plukket ut en ny Ferrari B.R.? 

Kom på seremoniplass med Vinnerbongen! 

 

(Espen Edvardsen plukket ut Ferrari B.R. som åring hos Bjørn Rishaug. Ferrari B.R. ble solgt ut gjennom DNT`s andelskonsept Hesteeiere.no (Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Vinnerbongens Espen Edvardsen har plukket ut en rekke gode hester. Ferrari B.R. (bildet) plukket han ut som åring hos Bjørn Rishaug. Verdensrekordholderen ble senere solgt ut i andeler gjennom DNT`s andelskonsept Hesteeiere.no

 

Ferrari B.R. satte som 4-åring Verdensrekord på Jarlsberg travbane da han vant på 1.09,9/2100 meter. Ferrarie`n til andelslaget har vunnet 24 av 52 løp og tjent 2.8 millioner kroner. En fantastisk hest, som har gitt enorme gleder til andelslaget! 

 

(Stall vinnerbongen`s Goldstile, Foto: Eirik Stenhug NR)

 

Goldstile ble kjøpt og delt opp i andelslag styrt av Vinnerbongen etter Derbykvalifiseringen i 2018. Nu Pagadi-sønnen har gitt andelslaget mange gleder. Han har vunnet løp på Solvalla og Åby, og vant et V75-løp under Axel Jensen dagen på Bjerke i 2018. Hesten satt rekorden sin i det siste løpet på Sørlandet i år hvor han travet 1.11,7/1609 meter og ble toer bak Vitro Diablo etter en råsterk avslutning. Hesten fikk en liten skade etter det løpet, men er på bedringens vei og vi håper han kommer til start i løpet av høsten. 

 

Get A Wish er en annen hest som vi plukket ut på åringsauksjonen i Aalborg for to år siden. Hesten ble kjøpt og delt opp i andelsag etter auksjonen. Get A Wish har vist seg å være et godt kjøp og han er blant Danmark`s beste 3-åringer. 

 

Get A Wish har til nå vunnet Auksjonsløpet i Aalborg som 2-åring. Han vant også Oppdrætningsløpet Consolation på Charlottenlund som 2-åring. I år har han hevdet seg mot flere av de beste i årgangen. Han ble tredje i Jydsk 3-års grand prix i Aarhus og i går vant Get A Wish Walther Kaiser-Hansens Mindeløp under Derbydagen med hele 75.000DKR i førstepremie. Neste oppgave for Get A Wish blir Kriteriekvalifiseringen på Charlottenlund i slutten av september. 

 

Dette er noen av hestene vi har plukket ut så langt, og vi håper at de kommende kjøpene på auksjonen kan gi deg som eier gleder på seremoniplass ! 

 

Kjøp auksjonshest sammen med oss ! 

 

Espen Edvardsen har allerede vært rundt å sett på flere av åringene som kommer for salg på auksjonen neste uke. Her tror vi det er mulig å kjøpe spennende og gode hester for fremtiden. Vi skal gi hesten de beste forutsetninger for å lykkes i løpsbanen. Det er individet som teller, og vi tror vi har funnet emner som skal bite godt i fra seg i årene som kommer. 

 

(Ta kontakt med Espen Edvardsen om du ønsker å bli med på travhest. Foto: Terje Andersen NR)

 

Forventningene og spenningen er stor når man går til innkjøp av en unghest. Gjennom et andelslag kan man møtes og ha mye sosialt sammen med hesten. Ikke bare når hesten skal gå løp, men også ellers gjennom sammenkomster og samlinger. Det at flere går sammen å eier hest, gjør at innkjp av hesten og de månedlige kostnadene blir langt lavere enn om man står med alle kostnadene alene. På denne måten kan man bli med på hest med potensiale (som for eksempel Ferrari B.R.) uten at det blir for dyrt. 

 

Inngangssum: 20.000 kroner

Månedelige kostnader: 1.300 kroner pr. 10 prosent / 750 kroner pr. 5 prosent

 

Hvis du kunne tenkt deg å være med på et spennende andelslag rundt en kommende løpshest ta kontakt med Espen Edvardsen på e-post: Espen@vinnerbongen.no 

 

Hører fra deg om det er av interesse. Bli med på en auksjonshest og bli med på et vinnerlag du også!