12.09.2021 10:40

Gundersen med nok en Derby seier?

Bjerke travbane sin klasseløpssøndag står foran oss. En fantastisk løpsdag hvor det kryr av herlige løp. Norsk Derby og Norsk Travkriterie (åpen klasse) avgjøres i dag på landets hovedbane med Internasjonal V75.

Bjerke travbane - Klasseløpssøndagen! 

(Klasseløpssøndagen står foran oss på landets hovedbane Bjerke)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

 

En fantastisk søndag står foran oss hvor Norsk Travderby og Norsk Travkriterium åpen klasse avgjøres på Bjerke travbane. Håpfulle trenere, kusker og eiere går en svært spennende dag i møte. Vi så utrolig mange sterke prestasjoner i kvalifiseringsløpene og vi gleder oss stort til det som komme skal. 

 

Spillemessig er det også svært interessant i og med det er Internasjonal V75. Glem ikke at Vinnerbongen ble alenevinner i V75 på nettopp denne søndagen tilbake i 2017 hvor Cokstile og Lars Anvar Kolle vant Derby og sørget for at fire av våre kunder kunne dele hele 16 millioner kroner. 

 

Det er en flott meny på Bjerke i dag, og vi har dratt frem noen voldsomme objekter i runden, som i skrivende stund er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. Vi drar opp et supersjokk i et av løpene, som vi likte svært godt i sitt kvalifiseringsløp. Dette kan være hesten som sørger for ny luketømming nettopp på Bjerkebanen. 

 

(Tangen Bork sammen med sponsorkusk Tom Erik Solberg vant fjorårets kriteriet. Blir det ny seier i Norsk Travderby? Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Tom Erik Solberg har vist at han er best når det gjelder som aller mest. Det kan også være tilfelle i dag på Bjerke hvor han har en rekke spennende oppsitt. Blant annet Tangen Bork (Bildet), som han kusker for trener Øystein Tjomsland i (V75-5). 

 

Vinnerbongen har lagt klar tipsene - hvor vi drar opp en rekke godbiter.

Dagens tips kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

Her er dagens V75 overskrifter til løpene på Bjerke travbane: 

 

V75-1: Brenne Odin er ubeseiret så langt i karrieren. 3-åringen til Jens Kristian Brenne jakter seier i Norsk Travkriterium, og det er vel en klink vinner? Eller kan det være duket for sjokk? Vi gir deg svaret! 

 

V75-2: Veldig spennende spilleløp hvor de fleste klør seg i hodet. Vi har gjort analysen klar for deg. Klikk kjøp og få deilige svar! 

 

V75-3: I.D. Exceptional har imponert voldsomt i sine siste starter. Han overbeviste i Märtha løpet og vant enkelt sitt kvalifiseringsløp. Hva tenker vi om dagens oppgave? Vi gir deg tordentale! 

 

V75-4: Ble Du Gers blir favoritt til tross for sitt lange tillegg. Det har vist seg en rekke ganger at det aldri er enkelt i sånne løp. Hesten til Frode Hamre er voldsomt god på sitt beste, og bør vel ta seg av et sånt løp, eller hva tenker vi? Er det grønt lys eller er det en favoritt i fare?

 

V75-5: Tangen Bork vinner, vinner og vinner. Han bli klar favoritt i årets Derby, og normalt er det vel en vinner på nytt? Eller hva tenker vi om årets Kaldblodsderby. 

 

V75-6: Bill`s Man svek som stor favoritt på Forus sist, men han får fornyet tillit hos spillerne i dag. Er det snakk om en vinner, eller kan det være duket for overraskelse? 

 

V75-7: Cicero T.G. blir favoritt i årets norske Derby. Geir Vegard Gundersen er Mr. Derby, og det blir vel en ny seier i dag? eller hva tenker vi om løpet? Analysen er klar! 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane søndag. 

V4: 13.45

V75: 15.00

V5: 16.15

Dagens Dobbel: 17.15

 

Lykke til med dagens spill!