15.09.2021 17:05

Voldsomme objekter i V86 onsdag

V86 Express er i våre øyne et av de beste travspillene som er. Hurtigrepiterende løp fra to baner med høy spenning. Denne onsdagen er det Solvalla og Åby som er arrangør og vi drar frem en rekke godbiter i menyen. 

V86-Express onsdag

 

(Solid V86-meny denne onsdagskvelden)

 

Vinnerbongen i superform!

Vinnerbongen er i superform om dagen. I går serverte vi Milan som hovedbanker i tipsbrevet på Forus, som innfridde våre forventninger til fulle som et andrevalg i spillet. Da vår alternative banker One More Time vant sitt løp fikk Vinnerbongen alle fire bongene som ga utbetaling i V75-spillet. 

Flere av våre faste kunder som kjøpte vårt tipsbrev har slått på tråden etter gårsdagens suksess noe som selvfølgelig er svært gledelig. 

 

Vi omsatte V75 spill for 72.152 kroner tirsdag og disse betalte ut til sammen 726.374 kroner. Vi gratulerer våre kunder med gevinstene tirsdag! 

 

Hvis du vil kjøpe onsdagens V86-Express tips til Solvalla/Åby gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/3

 

Vi byr på følgende V86-Express overskrifter onsdag: 

 

V86-1: Vikens High Yield blir favoritt i innledningsløpet. Bergh-traveren har vunnet sportrekningen, men er det snakk om en klink vinner? Vi byr på et herlig mot bud, som vi tror sterkt på! 

 

V86-2: Algot Zonett kommer tilbake etter pause, men med gode rapporter. Er Wäjersten traveren helt klink direkte? Vi gir deg klar tale! 

 

V86-3: Hannibal Face galopperte som helt klink sist. Får han sin revansje i kveld? Vi har analysen klar! 

 

V86-4: Vinci Nice var et herlig skue i seiersløpet på Charlottenlund sist. Blir det ny triumf for Untersteiner-traveren i kveld, eller kan det være duket for supersjokk? Vi drar opp et herlig objekt, som vi tror gjør vei i vellinga! 

 

V86-5: Kirsi Boko er markert på over 60 prosent av innsatsene etter seiersløpet sist. Er det en favoritt som innfrir eller kan det være duket for sjokk? 

 

V86-6: Felicia Zet har ikke vunnet løp så langt i karrieren. Avlegger Reden-hoppa sitt maidenchip i kveld? Vi har kjørt løpet i badekaret, og gir deg en deilig analyse! 

 

V86-7: Oioioi, for et herlig løp. Her byr vi på virkelig snadder. Dette kan være hesten som gir oss et stort forsprang på den store "sal" - trykk kjøp og få klar tale! 

 

V86-8: V86-kronene skal fordeles og her kommer vårt beste objekt i omgangen. Bare spenn fast sikkerhetsbeltet og nyt løpet - Takk for maten! 

 

Innleveringsfrist V86 onsdag - klokken 20.30 !