02.10.2021 11:57

Stor utbetaling i vente på Bjerke?

En helt eventyrlig V75 runde står foran oss på Bjerke denne lørdagen, og som vi har spådd tidligere i uken kommer ikke vår banker til å bli favoritt i V75-spillet, noe som gjør omgangen ekstra interessant. 

Superomgang på Bjerke lørdag

(Bjerke travbane byr på en superspennende V75 lørdag)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode

Nøkkelkusk: Vidar Hop

 

De siste ukene har vi servert enorme objekter i vårt tipsbrev, og til dagens runde på Bjerke har vi virkelig funnet snadder i løpsarkivet. Vi drar frem en rekke godbiter, og vi har tatt tempen på en aktiv, som har gitt oss enorme rapporter rundt en hest, som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse i sitt løp. 

 

(Flemming Jensen sender Emoji til start i V75-6, Foto: Eirik Stenhaug)

 

Vi har jobbet knallhardt med denne menyen gjennom hele uken, og i våre øyne er det en av de fineste menyene vi har sett på svært lenge. To løp med 15 hester bak bilen, og disse er som regel alltid vanskelig å løse. Det kan fort skrelle skikkelig i disse løpene noe som også kan være tilfelle i dag. 

 

(Åsbjørn Tengsareid sitter vel på nøkkelen i V75-4 bak Axe Brogård, eller? Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Tipsene ligger klare for salg, og i dag drar vi frem objekter som virkelig kan føre oss mot de virkelig store kronene. 

 

Vil du kjøpe dagens V75-tips kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Her er dagens V75-overskrifter til løpene på Bjerke: 

 

V75-1: Vi drar opp et objekt fra dypet direkte. Dette kan være hoppa som sender de fleste "sjakk matt", men ikke Vinnerbongen. Trykk kjøp og få klar tale direkte! 

 

V75-2: Broadway Don er på alles lepper direkte for stall Hamre etter ENORME rapporter fra stallen. Er det en vinner direkte, eller kan det være fare på fære? Vi har DYNAMITT rapporter, og her skal vi virkelig ta oss BETALT!

 

V75-3: Spang Sirus og sponsorkusk Tom Erik Solberg blir klar favoritt i løpet. Hva tenker vi om favoritten, og har Solberg nøkkelen? Vi har svaret til deg!

 

V75-4: Park View eller Axe Brogård? Hvem vinner? Vi gir deg en herlig analyse på dette løpet, og vinneren er? 

 

V75-5: Dagens spillenøtt mener de fleste, men her skal vi servere et objekt som det virkelig lukter svidd av. Denne skal vi ta oss kraftig betalt på i dagens omgang! 

 

V75-6: Ble Du Gers blir klar favoritt i dette løpet, men tette starter og lange reiser kan det sette sine spor? Vi har jobbet knallhardt med analysen i dette løpet, og vi har funnet en deilig vinner! Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V75-7: Forvandlingsnummeret Todin blir omgangens største favoritt, og de fleste har 1 hest i finalen. Er det en banker, som innfrir, eller er det her millionobjektet dukker opp? Vi har analysen klar! 

 

Innleveringsfrister Bjerke lørdag: 

 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50