03.10.2021 09:29

Djøseland show på Sørlandet?

Kjetil Djøseland tar turen fra Stavanger denne søndagskvelden med to interessante hester innenfor V65-spillet. Blir det en seier eller to med tilbake etter kveldens løp? 

Sørlandets travpark søndag 03. oktober

 

(Sørlandets travpark byr på fine løp søndag. Foto: Stein Larsen Trav365)

 

Banelengde: 1000 meter

Nøkkelkusk: Kjetil Djøseland

Baneforhold: regntung bane

 

Publikum er velkommen tilbake på banene!

 

Publikum er velkommen tilbake til banene. Etter over et år med strenge coronarestriksjoner kan vi endelig samle folk tilbake på travbanene noe som er svært gledelig. I kveld søndag åpner Sørlandets travpark opp restauranten og det vil være en stor buffet der gjester kan spise god mate og se herlig travsport live. Tilbud på mat i restauranten er det også hvor du kan spise så mye du vil av buffeten for KUN 125 kroner. Det har allerede kommet godt med påmeldinger og om du ønsker å ta turen på trav i kveld er du selvfølgelig velkommen! 

 

Kavaleren tilbake på vinnersporet? 

 

Kavaleren prøvde seg i årets store mål som var Norsk Travderby, men 4-åringen til Kjetil Djøseland hadde ikke sin beste dag i finalen. Han har vært strålende i startene før, og er han tilbake sånn som han var i seiersløpene skal det normalt være en god vinnersjanse mot kveldens motstand? 

 

(Er Kavaleren tilbake på vinnersporet i kveld? Foto: Stein Larsen Trav365)

 

Tjomsland med favoritten i DNT`s Unghestserie

 

Øystein Tjomsland får alltid mye spill på seg i kaldblodsløpene. Det gjør han også i (V65-4) DNT`s Unghestserie bak egentrente Troll Sterk Odin. 3-åringen etter Moe Odin prøvde seg i Kriteriekvalifisering sist, men han kom ikke til finalen. Tjomsland er revansjesugen på hjemmebane i kveld, og hesten skal vel ses med god vinnersjanse? Vi har jobbet frem en spennende analyse i løpet. 

 

(Øystein Tjomsland jakter nye seire på hjemmebane i kveld. Foto: Stein Larsen Trav365)

 

Vil du kjøpe våre tips til Sørlandet i kveld kan du kjøpe tipsene her: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

Husk å lever V65-spillet ditt før klokken 18.15 i kveld!